Çözüldü MC102 mikrofon çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

322269

Hectopat
Mikrofon çalışmıyor. Mikrofonum için ses efekti kısmında takılı değil diyor ama aslında takılı. USB girişinden mi diyerek birkaç farklı USB girişi denedim, tak çıkar yaptım fakat olmadı. Aklıma aygıt yöneticisine bakmak geldi ve işte;

Ekran görüntüsü 2022-11-10 174058.png

Bu işaret var. Özelliklerine girdiğimde ise bu çıkıyor.

Ekran görüntüsü 2022-11-10 174137.png

İnternette sürücü yüklemek gerekiyor diye gördüm.
Donanım kimliğinde USB\VID_301A&PID_159B&REV_0100&MI_01 yazıyor. İnternete yazdığımda ise saçma sapan Rusça siteler çıkıyor. Ne yapmalıyım?

1668091500795.png

Çözüm
Arkadaşlar selamlar. Dün gece itibari ile gelen Windows güncellemeleri sorunu çözdü. Hayırlı olsun.
Bende aynı şekilde sorun yaşıyorum. Yeni Windows 10 22H2 sürümü işletim sistemini kurdum. USB'yi bir türlü tanıtamadım. Sürücünün internette bir kaynağını da bulamadım. Çözüm bulursak iyi olur.

Ben çözümü Windows 11 Pro'ya sıfırdan kurulum yaparak çözdüm. Saçma ama ne yapalım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam, aynı sorun bende de vardı bazı arkadaşlar Windows 11 geçerek çözmüşler. Ancak ben bugün servisi aradım. Bu sıkıntının olduğunu Firmware güncellemesi gerektiğini söylediler.
Ücretsiz şekilde gönderimini yaptım. Kargo geldiğinde güncelleme yaparım.

Arkadaşlar selam, aynı sorun bende de vardı bazı arkadaşlar Windows 11 geçerek çözmüşler. Ancak ben bugün servisi aradım. Bu sıkıntının olduğunu Firmware güncellemesi gerektiğini söylediler.
Ücretsiz şekilde gönderimini yaptım. Kargo geldiğinde güncelleme yaparım.

Hocam nasıl gönderdiniz anlatabilir misiniz? Nereyi aradınız?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı