Çözüldü McAfee kaldırılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onlinee

Picopat
Daha fazla  
Programın kullanım süresi doldu diye uyarı geldi. Kaldırmak için ayarlardan denedim kaç kere, bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar denedim. Kaldıramadım. Programa giremiyorum. Bir dosyayı tara dediğimde ise ekran siyah oluyor ve simgeler yavaş yavaş tekrar geliyor. Uninstall dosyası çalışmadığı için kaldırılmıyor. Görev Yöneticisi'nden baktığımda bazı servislerinin çalıştığı gözüküyor. Web koruma eklentisini vs. silebildim. Bunu silemedim. Sizce neden? Yardımcı olursanız sevinirim hocalarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sonunu okumadınız galiba. Monitör yeniden başlatılıyor dedim. Bilgisayar/Laptopunuz değil.
Merhaba, ilk programda kaldırı tıkladığım için yeni indirdiğim programlarda McAfee gözükmüyor maalesef. Tek çare dosya konumunu silmek... Yinede hepinize çok teşekkür ederim.

Edit\Çözüm: McAfee resmi sitesinden program kaldırma aracını kullanarak kaldırabildim.

bunların çalışıp açılmamasının sebebi nedir acaba?
Benim mesajımı gördünüz mü?
He pardon, tamam bakıyorum şimdi...
Benim mesajımı gördünüz mü?
İlk programı kurup zorla kaldıra tıkladım. İlk önce yedekleniyor dedi ve sonra kaldırıldı dedi. Sonra görev yöneticisi kontrol ettim, hepsi oradalar. Yeniden başlattım, değişen birşey yok ve program dosyaları hala yerinde Diğerlerinide kontrol edeyim.

Son düzenleme:
Hepsini denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…