McAfee kurulmuyor

YusufBeyT

Hectopat
Merhaba, McAfee Anti-Virüs'ünü kurmak istiyorum fakat kurarken fotoğrafta ki hatayı alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-10-02 135925.png
    152,8 KB · Görüntüleme: 72
Farklı bir AV yazılımı mı bulunuyor sistemde? Çakışma yaşanmış gibi görünüyor, herhangi bir hata koduna erişebiliyor musunuz?
Başka bir AV programı yok bilgisayarda

Farklı bir AV yazılımı mı bulunuyor sistemde? Çakışma yaşanmış gibi görünüyor, herhangi bir hata koduna erişebiliyor musunuz?
Hata kodu yoktur.

Yönetici olarak çalıştırıp kurmayı deneyin.

Önerilen adımları izleyin, sorun çözülmezse arayüzdeki bağlantıya tıklayarak McAfee destek ile iletişime geçin.

Yanlış anlamaz iseniz neden McAfee anti-virüs ü neden özellikle istediniz? Eğer koruma istiyor iseniz Kaspersky gibi antivirüsleri tercih edin. Sıkıntınız hakkında ise: Silin ve setupu tekrar yükleyin ve internet bağlantınızı kontrol edin.

Kaspersky ı önceden kullandım ve hiç hoşuma gitmedi. Bir de kaliteli bir anti virüs değil

Kaspersky ı önceden kullandım ve hiç hoşuma gitmedi. Bir de kaliteli bir anti virüs değil
Malwarebytes deneyin. Ama en sıkıntılısı mcafee inanın bana oyun oynarken gelen yanlış güncellemeler falan sinir krizi istiyorsanız iyi ama mcafee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…