Başka bir AV programı yok bilgisayardaFarklı bir AV yazılımı mı bulunuyor sistemde? Çakışma yaşanmış gibi görünüyor, herhangi bir hata koduna erişebiliyor musunuz?
Hata kodu yoktur.Farklı bir AV yazılımı mı bulunuyor sistemde? Çakışma yaşanmış gibi görünüyor, herhangi bir hata koduna erişebiliyor musunuz?
OlmuyorYönetici olarak çalıştırıp kurmayı deneyin.
Yanlış anlamaz iseniz neden McAfee anti-virüs ü neden özellikle istediniz? Eğer koruma istiyor iseniz Kaspersky gibi antivirüsleri tercih edin. Sıkıntınız hakkında ise: Silin ve setupu tekrar yükleyin ve internet bağlantınızı kontrol edin.Olmuyor
Kaspersky ı önceden kullandım ve hiç hoşuma gitmedi. Bir de kaliteli bir anti virüs değilYanlış anlamaz iseniz neden McAfee anti-virüs ü neden özellikle istediniz? Eğer koruma istiyor iseniz Kaspersky gibi antivirüsleri tercih edin. Sıkıntınız hakkında ise: Silin ve setupu tekrar yükleyin ve internet bağlantınızı kontrol edin.
Malwarebytes deneyin. Ama en sıkıntılısı mcafee inanın bana oyun oynarken gelen yanlış güncellemeler falan sinir krizi istiyorsanız iyi ama mcafee.Kaspersky ı önceden kullandım ve hiç hoşuma gitmedi. Bir de kaliteli bir anti virüs değil
malwarebytes ı kullandım deneme sürümünü ve bittiMalwarebytes deneyin. Ama en sıkıntılısı mcafee inanın bana oyun oynarken gelen yanlış güncellemeler falan sinir krizi istiyorsanız iyi ama mcafee.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.