McAfee LiveSafe silinmiyor

• Konuyu başlatan ecw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 937
Guvenli moda aldim ama internet baglantisi olmadigini söylüyor pin ayarlamak icin. İnternet de baglanmiyor.

Bunu da deneyem şimdi teşekkürler.

Ağ ile güvenli modu etkinleştirip deneyin. Olmaz ise alternatif olarak arkadaşın dediği gibi Revo Uninstaller ile kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Ağ ile güvenli modu etkinleştirip deneyin. Olmaz ise alternatif olarak arkadaşın dediği gibi Revo Uninstaller ile kaldırmayı deneyebilirsiniz.
tamamdır saolun

uygulamayı indirdim ve mcafee'i kaldırmayı denıyorum ama bişey olmuyor.
1738166288743.png

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video ya bak derim

Eki Görüntüle 2410768
Şöyle bir çalışma durumu var görev yöneticisinde ama görevi sonlandır desem bile kapatılmıyor maalesef...

Görev Yöneticisi'nden ayrıntılar kısmına girip McAfee ile ile arka planda çalışan program varsa kapatmayı deneyin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
bu video ya bak derim

hemen deniyorum

Görev Yöneticisi'nden ayrıntılar kısmına girip McAfee ile ile arka planda çalışan program varsa kapatmayı deneyin.
1738167255760.png

şöyle diyor kapatmak isteyince

hemen deniyorum

1738167255760.png

şöyle diyor kapatmak isteyince
1738167320532.png

bide şunu diyomus

bu video ya bak derim

işe yaramadı bu video. Sanırım videoda ki ve bende ki mcafee uygulamaları farklı bende öyle bir şeçenek fln çıkmadı.
1738167668151.png

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı