McAfee nasıldır?

90'ların en iyi antivirüs programıydı. Eğer korsan şeyler indirmiyorsanız daha doğrusu iyi ve bilinçli PC kullanmayı biliyorsanız (korsan indirmenin de yerleri vardır yani .d) Windows'un kendi antivirüsü yetecektir. Telefon için istiyorsanız ise çok gereksiz asla satın almayın.
 
Son düzenleme:
Merhaba. McAfee diye bir uygulama var, 8.99 TL'ye düştü fiyat aylik. İyi midir uygulama?

Fena değildir, kullanabilirsiniz.
90'ların en iyi antivirüs progra mıydı? Eğer korsan şeyler indirmiyorsanız yani iyi ve bilinçli PC kullanmayı biliyorsanız Windows'un kendi antivirüsü yetecektir. Telefon için istiyorsanız ise çok gereksiz asla satın almayın.

Norton McAfee savaşları vardı o zamanlar.
 
McAfee iş yerleri için iyi diye biliyorum ama emin değilim. Ev kullanımı için iyi değil sanırım.
 
Ben de Evanescence'e bayılırımmm. Fallen albümü özellikle FAV tab2 neredeyse herkesin FAV albümü zaten :D
Wake Me Up!
 
McAfee tüm bilgilerinizi çalan bir yazılım güvenlik adı altında bir virüs programıdır. Sahibi john McAfee bir soruşturmadan dolayı aranırken, köşeye kıstırldı ve herkesini güvenlik bilgilerini satmak la tehdit etti. Asla önermem. İndirip kullanan varsa silmesi biraz zor. Program ekle kaldırdan hiçbir şekilde kaldıramassınız. Kaldırmak için program dosyaları (86) adlı uygulamaya girmeniz gerek buraya yereldisk (C)den ulaşacaksınız. Program dosyaları (86) girdikten sonra MC afee uygulamasının dosyasına girin. Karşınıza MC afee unintsall dosyası çıkacak ona tıklayıp girin. Programı çalıştırın. MC afee kaldırılmaya başlacak. Kaldırıldıktan hemen sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Ve virüsten kurtuldunuz. Bu arada gerçekten anti virüs uygulamsı istiyorsanız Kaspersky size yeterli olacaktır. Ve internettte uygulamayı etkinleştirmek için Key'leri vardır. Ayrıyeten korsan uygulama veya oyun oynayıp kullanıyorsanız her türlü bilgisayarınızda virüs vardır. Bilginiz olsun iyi günler.
 
McAfee tüm bilgilerinizi çalan bir yazılım güvenlik adı altında bir virüs programıdır? Sahibi john McAfee bir soruşturmadan dolayı aranırken, köşeye kıstırldı ve herkesini güvenlik bilgilerini satmak la tehdit etti. Asla önermem. İndirip kullanan varsa silmesi biraz zor. Program ekle kaldırdan hiçbir şekilde kaldıramazsınız. Kaldırmak için program dosyaları (86) adlı uygulamaya girmeniz gerek buraya yereldisk (C)den ulaşacaksınız. Program dosyaları (86) girdikten sonra MC afee uygulamasının dosyasına girin. Karşınıza MC afee unintsall dosyası çıkacak ona tıklayıp girin. Programı çalıştırın. MC afee kaldırılmaya başlacak. Kaldırıldıktan hemen sonra bilgisayarı yeniden başlatın. Ve virüsten kurtuldunuz. Bu arada gerçekten anti virüs uygulamsı istiyorsanız Kaspersky size yeterli olacaktır. Ve internettte uygulamayı etkinleştirmek için Key'leri vardır. Ayrıyeten korsan uygulama veya oyun oynayıp kullanıyorsanız her türlü bilgisayarınızda virüs vardır. Bilginiz olsun iyi günler.

Merhaba bilgisayarım yok mobilden bahsetmiştim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı