- Güvenli modda silmeyi deneyin.
- Görev yöneticisinden kapatarak silmeyi deneyin.
- Görev yöneticisinden kapatarak dosyalarını program files, program dosyaları(X86),program data, appdata dan silin.
- Regeditten silin
Arama yerindeki depolama yerinden kaldırmayı dener misiniz.Arkadaşlar bilgisayarıma oyun ya da program yüklenirken McAfee Webdisor yüklenmiş. (Bazen olur, oyun kurarken Opera'ya da benzeri reklamlar gelir, accept-decline yazar) işte böyle silmeye çalışıyorum denetim masasından kaldıra basınca hiçbir şey olmuyor. C diskinde dosya konumundan uninstaller.exe'yi açıyorum, hiçbir şey olmuyor ama görev yöneticisinde çalışyor gözüküyor. C'de dosya konumundaki dosyaları siliyorum McAfee üzerinde dosyalar çalışıyor diyor. Nasıl silerim?
Nasıl çözerim? Bilgisayarım: 64 Bit.
Denetim masasına girince program sil bölümünden silinmediğine emin misiniz? Zaten kaldır diyorum hiçbir şedy olmuyor ama görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor
dosya konumundan silince dosyalar hata veriyor dosyalar mcaffe üzerinde çalışıyor diyorArama yerindeki depolama yerinden kaldırmayı dener misiniz.
Bu hatayı alıyorumRevo uninstaller ile silmeyi deneyin.
![]()
Uninstall Software, Remove programs easily - Revo Uninstaller Pro
Clean removal of any program from your PC. Uninstall and remove programs and software in Windows with Revo Uninstaller Pro easily!www.revouninstaller.com
Taramadan sonra zararlı olmadığı anlaşılırsa McAfee ürünleri kaldırma aracını kullanarak kaldırmayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.