McAfee üyeliğini iptal etmek

tweter25

Decapat
McAfee üyeliği satın almıştım ve şimdi onu iptal etmek istiyorum. Alalı daha tam 1 gün bile olmadı. Şimdi para iadesi yapmak istiyorum. Sabit hat diyorlar ama bende sabit hat yok arayıp ulaşamıyorum. Bilen bir arkadaş varsa bana adımlarıyla birlikte yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar verdiğiniz her oyulu denedim olmadı. Telefonu aradım covid-19 nedeni ile kapalı olduklarını söylediler. Sitede verilen mail adresine posta iletilmiyor bulunamadı veya maile kapalı deniyor. Elimde mi patladı ne oldu anlamadım ? Ayrıca üyeliği kredi kartı ile online aldım direk.

Arkadaşlar verdiğiniz her oyulu denedim olmadı. Telefonu aradım COVID-19 nedeni ile kapalı olduklarını söylediler. Sitede verilen mail adresine posta iletilmiyor bulunamadı veya maile kapalı deniyor. Elimde mi patladı ne oldu anlamadım? Ayrıca üyeliği kredi kartı ile Online aldım direk.

Üyeliği iptal edebildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı