McAfee vs Kaspersky

• Konuyu başlatan Jira'nın süper çakması 3T
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 12.975
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaspersky Rus yapımı diye hoş karşılanmıyor. Avrupa'da da durum böyle. Ancak anti-virüs konusunda oldukça iyiler. Hatta en iyilerinden. Sırf Ruslar kötü amaçlı yazılım da yapıyorlar diye direk bu suçlamayı yapmak gerçekten saçma.

Kaspersky kanıtlı bir şekilde kötü yazılım işine girdiği bulunmadığı sürece bu sadece ırkçılık denilebilir. Ona bakılırsa Amerika'nın oyunlarını biliyoruz diye Windows Defender'ıda kullanmayın. :D

Eğer Rus diye korkuyorsanız Türk-Rus krizi çıkarsa silersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky Rus yapımı diye hoş karşılanmıyor. Avrupa'da da durum böyle. Ancak anti-virüs konusunda oldukça iyiler. Hatta en iyilerinden. Sırf Ruslar kötü amaçlı yazılımda yapıyorlar diye direk bu suçlamayı yapmak gerçekten saçma.

Eğer Rus diye korkuyorsanız Türk-Rus krizi çıkarsa silersiniz.
Yine de insan bir şüpheleniyor.

Çok bir şey demiyorum.
Rus'lara hiç güvenmeyin dünyada 10 kötü yazılımcı olsa 8'i oradan çıkıyor.
Antivirüs'ü gerekli bulmuyorum.
Defender zaten artık başlı başına antivirüs.
1 hafta sonra kendini;
burada bulmazsın umarım :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bilgilendirme
Arkadaşlar benim virüs programı takıntım var :D elimde McAfee antivirüs Plus 2 yıllık ürün var bir de Kaspersky internet Security 6 aylık ürün var. Hangisine geçeyim? Şu an McAfee kullanıyorum.

Kişisel bilgilerinizin NSA´e gitmesini istiyorsanız McAfee´i, KGB´ye gitmesini istiyorsanız Kaspersky´i kullanabilirsiniz.

1 hafta sonra kendini;
burda bulmazsın umarım :D
Ben 4 yıldır antivirüs kullanmıyorum.
Korsan indirdiğim de yok zaten. :D
Ben kökten "antivirüs" önermiyorum.
Zaten korsan ve bilinmeyen şeyleri indirmiyorsan gerek yok.
Benim ya verimi alıyorsa yeni versiyonu çıksa MS-DOS bile kullanırım diyecek birisiyim. :)
İyi öneriden çok insanı batırmakta daha iyisiniz.
Tebrik ederim!

Son düzenleme:
1 hafta sonra kendini;
burada bulmazsın umarım :D
Merhaba arkadaşlar bu konuda yardım edebilecek var mıdır? Realtek sürücüsü için "Filehorse.com" güvenilir mi? - Technopat Sosyal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı