Sizi oyalamışlar. Evrak tesliminde normal şartlarda ertesi gün iş başı olur evrakları teslim ettiğiniz gün sigortanız ertesi güne yaparlar. İnsan Kaynakların'dan haber bekliyoruz demiş öyle bir şey yok. Her iş yerin de hazırladığın evrakları teslim ettiğin an sigortan bir sonra ki gün başlamış olur. Eski McDonals çalışanı olduğum için biliyorum. Ama bu gibi yerler de çalışılmaz tavsiye etmiyorum. Alternatiflere yönelebilirsiniz. Çağrı Merkezi home office gibi düşünebilirsiniz.
Aldığınız belgelerden sağlık raporu her türlü işinize yarayacak zaten. Gireceğiniz çoğu iş yeri sizden sağlık raporu isteyecektir. Hijyen belgesi de mutfakta çalışacağınız çoğu işte işinize yarayacaktır. Moralinizi bozmanız gereken bir durum yok, herhangi bir zararınız yok gibi görünüyor.
Sizi oyalamışlar. Evrak tesliminde normal şartlarda ertesi gün iş başı olur evrakları teslim ettiğiniz gün sigortanız ertesi güne yaparlar. İnsan Kaynakların'dan haber bekliyoruz demiş öyle bir şey yok. Her iş yerin de hazırladığın evrakları teslim ettiğin an sigortan bir sonra ki gün başlamış olur. Eski McDonals çalışanı olduğum için biliyorum. Ama bu gibi yerler de çalışılmaz tavsiye etmiyorum. Alternatiflere yönelebilirsiniz. Çağrı Merkezi home office gibi düşünebilirsiniz.
Hocam peki işten çıkacak birini bekliyor olabilirler mi? şuan maddi durumum yok o kadar masraf yaptım evraklar falan filan yani 1 2 ay çalışmam lazım borçlar var.
Hocam peki işten çıkacak birini bekliyor olabilirler mi? şuan maddi durumum yok o kadar masraf yaptım evraklar falan filan yani 1 2 ay çalışmam lazım borçlar var.
Sağlık raporunu size internetten bir siteden takip etmeniz için kod mu verdiler yoksa orada çıkartıp mı verdiler? Genelde internetten takip etmeniz için kod veriyorlar fakat hastanede çıkartıp verdilerse de gidip rica edip tekrardan alabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca belgelerinizi verdiğiniz işletmeye sürecin uzun sürdüğünü, işten vazgeçtiğinizi belirtip belgelerinizi geri istemenizi öneririm. İşe girmeyeceğiniz yerde belgelerinizi bırakmayın derim.