McDonald's iş başlama süreci nasıl ilerliyor?

Hocam peki işten çıkacak birini bekliyor olabilirler mi? şuan maddi durumum yok o kadar masraf yaptım evraklar falan filan yani 1 2 ay çalışmam lazım borçlar var.

Hocam en kötü ihtimal yarın şubeye gidip sorarsınız. Eğer çok fazla oyalarlarsa veya olmayacaksa evraklarını geri isteyebilirsin.

Sağlık raporunu size internetten bir siteden takip etmeniz için kod mu verdiler yoksa orada çıkartıp mı verdiler? Genelde internetten takip etmeniz için kod veriyorlar fakat hastanede çıkartıp verdilerse de gidip rica edip tekrardan alabilirsiniz diye düşünüyorum. Ayrıca belgelerinizi verdiğiniz işletmeye sürecin uzun sürdüğünü, işten vazgeçtiğinizi belirtip belgelerinizi geri istemenizi öneririm. İşe girmeyeceğiniz yerde belgelerinizi bırakmayın derim.

Hocam sağlık raporunu yeniden çıkartırım onu takmıyorum artık giden gitti artık hem manevi hem maddi olarak uğraştırdılar beni 1 haftamı çaldılar sağlık olsun umarım bir daha böyle uğraştırmazlar. Şimdi tab gıdaya başvurmayı deneyeceğim de hayırlısı olur inşallah.

Hocam sağlık raporunu yeniden çıkartırım onu takmıyorum artık giden gitti artık hem manevi hem maddi olarak uğraştırdılar beni 1 haftamı çaldılar sağlık olsun umarım bir daha böyle uğraştırmazlar. Şimdi tab gıdaya başvurmayı deneyeceğim de hayırlısı olur inşallah.
Ne olursa olsun muhtemelen sizden aynı belgeleri isteyecekler. Belgeleri gidip verdiğiniz işletmeden alıp hiç uğraşmadan başka işletmeye başvurabilirsiniz. Hemde hiç çalışmadığınız bir iş yerine boşuna bilgileriniz, belgelerinizi vermemiş olursunuz. Tabii, karar sizin.

Ne olursa olsun muhtemelen sizden aynı belgeleri isteyecekler. Belgeleri gidip verdiğiniz işletmeden alıp hiç uğraşmadan başka işletmeye başvurabilirsiniz. Hem de hiç çalışmadığınız bir iş yerine boşuna bilgileriniz, belgelerinizi vermemiş olursunuz. Tabii, karar sizin.

Ya hocam ben bu öğrenim belgesi sicil falan gibi özel belgeleri e-Devlet'den restorant mudurune attım da WhatsApp uzerinden. Acaba sorun olur mu ya? Dediğiniz gibi sağlık belgesini almaya çalışacağım hijyen belgesi falan zaten onlar gecici belgeydi sınava girmediğimden aslını vermediler e-Devlet'den direkt alabiliyorum.

Ya hocam ben bu öğrenim belgesi sicil falan gibi özel belgeleri e-Devlet'den restorant mudurune attım da WhatsApp uzerinden. Acaba sorun olur mu ya? Dediğiniz gibi sağlık belgesini almaya çalışacağım hijyen belgesi falan zaten onlar gecici belgeydi sınava girmediğimden aslını vermediler e-Devlet'den direkt alabiliyorum.
Sorun olmaz o belgelerle bir şey yapamaz. İçiniz rahat olsun. Herkes işe girerken bu bilgileri tanımadığı insanlara veriyor.

Dostlar çok soru sordum hepinize teşekkür ederim son olarak şu anlık part time okul kapandıktan sonra full time geçiş olacak şekilde iş arıyorum da acaba yemek sektoru mu yoksa fabrikalara mı bakayım ve iş ilanlarına nereden bakabilirim bu mcdonalds için şubeye gidip sormuştum da gene öyle mi arayım.

Sorun olmaz o belgelerle bir şey yapamaz. İçiniz rahat olsun. Herkes işe girerken bu bilgileri tanımadığı insanlara veriyor.
Güncelleme: belgelerin hepsini aldım oradaki restoran müdürü belgelerinizi yüklemiştik ofisten bilgi gelmedi gelseydi hemen iş başı yapacaktın dedi bence gene bi oyalama mevzusu var ama yapacak bi şey yok hayırlısı buymuş.

Son düzenleme:
Dostlar çok soru sordum hepinize teşekkür ederim son olarak şu anlık part time okul kapandıktan sonra full time geçiş olacak şekilde iş arıyorum da acaba yemek sektoru mu yoksa fabrikalara mı bakayım ve iş ilanlarına nereden bakabilirim bu mcdonalds için şubeye gidip sormuştum da gene öyle mi arayım.

Güncelleme: belgelerin hepsini aldım oradaki restoran müdürü belgelerinizi yüklemiştik ofisten bilgi gelmedi gelseydi hemen iş başı yapacaktın dedi bence gene bi oyalama mevzusu var ama yapacak bi şey yok hayırlısı buymuş.
Açıkçası restoran müdürünün dediği gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum. Başka iş bulabildiyseniz hayırlı olsun. Bulamadıysanız hayırlısı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı