McDonald's mı Burger King mi?

İkisi de berbat çalışma ortamına sahip. Hele ki ufacık hijyenik takıntınız varsa geçmiş olsun o ortamı gördükten sonra daha Hamburger yiyemiyorum...

Ben olsam şansımı farklı yerlerde denerdim. Eğer İstanbul veya Kocaeli'de isen birçok depo var orada girip RF ile depo sayımı yapılan işlerde çalışabilirsin en azından kafan rahat olur.

Eğer ki dediğim bölgelerdeysen işyeri önerisi vs. de yapabilirim.

Sizce çalışmak için hangisi daha uygun? 25 yaşındayım.

Ben 2 sene önce başvurmuştum McDonald's'a. Müdür gitti form getirdi 1 tane de kola ısmarladı. Oturdum, doldurup verdim, beni üst kata çıkardılar asansörle. Franchise sahibi adam, dükkanın sahibi, hemen ayaküstü "kendini filan sene sonra nerede görüyorsun?" dedi ve gol oldu. Afalladım, acemice sadece yazlık iş aradığımı söyledim. "biz işte öyle elemanla işimiz yok eğer fikrini değiştirirsen gel." dedi. İşin özü daha oraya gittiğinde elemanları görünce anlayacaksın sadece işini görecek sefil insanları çalıştırıyorlar beden dillerinden anladığım buydu. Burger King'e gelirsek oraya da başvurdum ama sadece "kadın" eleman aradığını söyledi oradaki çalışan ki bütün kadro kadındı.
Biraz konudan saptım ama uzun lafın kısası yerinde olsam kafelere ya da Türk restoranlarına başvururdum, bu soykırım destekçilerine eleman olmak insanlığını köreltir.

Şu an Türkiye'de hiçbir çalışma ortamı iyi değil ve eski çalışanlar yüzünden hiçbir yer çalışılacak gibi değil. En son opet marketteydim. Çocuk işe 2 saat geç geldi. Abi diyor gece alkol aldım ondan geç kaldım diyor yüzsüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı