Gıda McDonalds'tan bayrama özel ücretsiz ürünler

Arkadaşımla beraber oturduk ve yaptık. 700 puan ve 1-2 saniyemiz vardı. Son anda bir kaç saniye daha kazandık ve aldık. McChicken menü ve Milkshake sundu önümüze ancak menüyü 65 TL'ye alabilirsin diyor. İndirim kodu mu aldık yani biz şimdi? Direkt menü vermiyor muydu?
 
Konuda 700 puan yapmayı başaran kişiler, bu azimle dağları delebilir. Tavsiyemdir! 3 cihazda 300-350 puanın üzerine çıkmayı başaramadım. Tamamıyla etkileşim için yapılmış bir şey. Zaten bu ekonomide fast food devlerinin bedava ürün vermesini beklemek pek gerçekçi olmaz. :)
Cidden çok zor yapmak. Ucu ucuna yetiyor. 2 kişi hiç zaman kaybetmeden durmadan yapmamıza rağmen 1 saniye falan kala 750 yapabildik. Onda da gitmişiz indirim kuponu seçmişiz ya. Milkshake seçerdik en azından bilsek. McChicken görünce bastım hemen aldım. Sonra 65 TL'ye alabilirsin yazısını gördüm kullanma ekranında.
 
Özel olarak kazanılmasın diye koymuşlar sanki. Kendi kendine yapıyor çoğu zaman, bir bakıyorsun 10 saniye kalmış, max alınan puan da 350. 750 diyor bir de. Kalsın bedava ödülün, sinir etmekten başka bir şeye yaramadı iki gündür. Dün 650'ydi bir de sanırım, 750 olmuş şimdi.

Katılıyorum, bir de bu tarz şeyler "zorla zorla belki bir milkshare içer, yamuk hamburger yersin Allah'ın fakiri" havası veriyor.

Günlük kazı kazan gibi bir hak verirsin, şansına ne gelirse biter gider.
 

Geri
Yukarı