MCHOSE 68 klavye ayarları nasıl olmalı?

Makaleler
1
Daha fazla  
1758100524929.png

1758100558024.png

1758100577098.png

Bugün elime MCHOSE Ace 68 klavyesi ulaştı. Uygulamasını indirdim ancak bu ayarların hangisinin ne olduğunu tam anlayamadım. Rapid trigger özelliğini açmak istiyorum, 8K Hz'e yükseltmeli miyim? Valorant, FiveM tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum ve FiveM'de gunrp yapıyorum yani strafe atmak benim için çok önemli. Buna göre hangi ayarları açmalıyım? Bu uygulamayı kullanan var ise yardımcı olabilir mi acaba? SOCD ayarları nasıl olmalı?

Hocam öncelikle ben şahsi ayarlarımdan bahsedeyim.

Genelde FPS oynarken kullanuıyorum manyetik klavyemi. Öncelikle tüm tuşları seçerek 2mm'de aktifleşme ama bıraktığınız anda da deaktif olma ayarı yapıyorum. Ardından sadece WASD için 1.2-1.5 arası bir değer veriyorum. Space için de 3.00mm değer veriyorum. Elimi dinlendirirken yanlışlıkla basmamak adına.

Daha seri klavye olsun derseniz tüm tuşları 1.5mm, WASD'yi 1mm, space 2mm yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 2575255

Eki Görüntüle 2575256

Eki Görüntüle 2575258

Bugün elime MCHOSE Ace 68 klavyesi ulaştı. Uygulamasını indirdim ancak bu ayarların hangisinin ne olduğunu tam anlayamadım. Rapid trigger özelliğini açmak istiyorum, 8K Hz'e yükseltmeli miyim? Valorant, FiveM tarzı rekabetçi oyunlar oynuyorum ve FiveM'de gunrp yapıyorum yani strafe atmak benim için çok önemli. Buna göre hangi ayarları açmalıyım? Bu uygulamayı kullanan var ise yardımcı olabilir mi acaba? SOCD ayarları nasıl olmalı?

SOCD ayarını A ve D yap istediğin tuşları 0.1 yap bende aynı klavyeyi kullanıyorum.

Gene A ve D tuşlarını 0.1 yapabilirsin. Oynadığın oyuna bağlı CS oynuyorsan snap tap olmuyor.

Hocam öncelikle ben şahsi ayarlarımdan bahsedeyim.

Genelde FPS oynarken kullanuıyorum manyetik klavyemi. Öncelikle tüm tuşları seçerek 2mm'de aktifleşme ama bıraktığınız anda da deaktif olma ayarı yapıyorum. Ardından sadece WASD için 1.2-1.5 arası bir değer veriyorum. Space için de 3.00mm değer veriyorum. Elimi dinlendirirken yanlışlıkla basmamak adına.

Daha seri klavye olsun derseniz tüm tuşları 1.5mm, WASD'yi 1mm, space 2mm yapabilirsiniz.
SOCD ayarını A ve D yap istediğin tuşları 0.1 yap bende aynı klavyeyi kullanıyorum.

Gene A ve D tuşlarını 0.1 yapabilirsin. Oynadığın oyuna bağlı CS oynuyorsan snap tap olmuyor.
Hocam ben dediğim gibi fivem tarzı oyunlarda strafe atmayı amaçladığım için klavye ne kadar seri olursa o kadar rahat strafe atabilirim.
1758102366174.png

Bu ayarlardan hangisini düzenlemem gerekiyor tam anlayamadım? Sol taraftaki ayarı mı sağ taraftaki ayarla mı oynamam gerekiyor ? Ayrıca hangi tuşun hassasiyetini nasıl ayarılıyoruz seçerek?

Ayrıca 8k Hz özelliğine geçeyim mi yoksa 1k hz de mi kalsın ? Hangisi seri bir klavye için daha iyi ?

Hocam ben dediğim gibi FiveM tarzı oyunlarda strafe atmayı amaçladığım için klavye ne kadar seri olursa o kadar rahat strafe atabilirim.
Eki Görüntüle 2575275

Bu ayarlardan hangisini düzenlemem gerekiyor tam anlayamadım? Sol taraftaki ayarı mı sağ taraftaki ayarla mı oynamam gerekiyor? Ayrıca hangi tuşun hassasiyetini nasıl ayarılıyoruz seçerek?

Ayrıca 8K Hz özelliğine geçeyim mi yoksa 1K Hz de mi kalsın? Hangisi seri bir klavye için daha iyi?

8K Hz kalsın istediğin tuşa gel press 0.1 yap sonra soldaki 1.50 olan yeri en yukarı çek.

Hocam 0.1 biraz sıkıntı oluyor ama. Bazen kendi kendine basma olayları yaşanabiliyor. Onun yerine 0.3 0.5 falan yapılması çok daha sağlıklı.

Ben yaşamadım şu ana kadar ben zaten sadece A ve D tuşlarını öyle yaptım Valorant oynuyorum.

8K Hz kalsın istediğin tuşa gel press 0.1 yap sonra soldaki 1.50 olan yeri en yukarı çek.
Hocam 0.1 biraz sıkıntı oluyor ama. Bazen kendi kendine basma olayları yaşanabiliyor. Onun yerine 0.3 0.5 falan yapılması çok daha sağlıklı.
Dediğiniz ayarları yaptım ancak sanki çok bir değişim göremedim strafe atma konusunda acaba yanlış ayarlama mı yaptım anlayamadım tam. Eski klavyem ile arasında fark yok ki eski klavyem blue switch gamepower marka bi klavyeyedi. Klavyeye mi alışamadım ayarlar mı yanlış oldu fark göremedim.

Dediğiniz ayarları yaptım ancak sanki çok bir değişim göremedim strafe atma konusunda acaba yanlış ayarlama mı yaptım anlayamadım tam. Eski klavyem ile arasında fark yok ki eski klavyem blue switch Gamepower marka bir klavyeyedi. Klavyeye mi alışamadım ayarlar mı yanlış oldu fark göremedim.

Fotoğraf atabilir misiniz ayarları.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı