MCHOSE 68 klavye ayarları nasıl olmalı?

Eki Görüntüle 2575288
Wasd dışında olanları default ayarda bıraktım çünkü elim çok değiyor. Ben mi alışamadım acaba?

Ayarladığınız tuşlarda burayı en yukarı çektinimiz mi?

Screenshot_2025-09-17-14-08-21-848_com.android.chrome-edit.jpg

Hocam manyetikte önemli olan mekaniklerdeki gibi sabit bir aktivasyon ve deaktivasyon noktası olmaması. Mesela mekanikte 2mm'de tuş aktif oluyor, ssiz bastırmaya devam edip 4mm'ye kadar bastınız diyelim. Siz o tuşu bırakırken önce 2 mm kadar geriye gitmesi gerekli deaktif olması için. Manyetikte bu ortadankalkıyor. Sizin istediğiniz noktada aktifleşip istediğiniz noktada deaktifleşiyor. En güzel yanı da mesela bastınız diyelim 1mm'de aktifleşti ama siz dibine yani 4mm'ye kadar tuşu bastırdınız, bir ayar var bende ismi farklı, onu açtığınızda siz tulu bıraktığınız anda 0.1 mm geriye gitti anda deaktif olur, yani tulun tamamen geri dönmesini beklemek zorunda kalmazsınız. İşte bu gibi küçk ayrıntılar Espor arenalarında ciddi avantajlar elde edilmesini sağlıyor. Siz tuşu bıraktığınız anda karakterinizin strafe eylemi anında duruyor, mekanikte ise tuşu bıraksanız bile ufacık bir süre dahi olsa yürümeye devam ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı