MCHOSE A5 Ultra v1.3.0.3 Driver Fix

Hocam Dongle'ı laptopun USB portlarına takıp kullanıyorum ama sarjı da %100 gözüküyor. Kutuyu atmış bulundum, garantiye de gönderemiyorum resmen kıracağım fareyi az kaldı.

Bende de aynı problem var bir çözüm bulabildinizmi aralıklarla kesinti yaşanıyor veya dongle a en ufak dokunmamda da kesinti yaşıyorum mouse kablolu kullanırken de kesinti oluyor.

Bende de aynı problem var bir çözüm bulabildinizmi aralıklarla kesinti yaşanıyor veya dongle a en ufak dokunmamda da kesinti yaşıyorum mouse kablolu kullanırken de kesinti oluyor.
Evet buldum , yeni fare almak :) Maalesef çok fazla bu konuda yorum var. Arkadaşlar katılmayacak bana ama maalesef bu konu kronik olabilir. Tamamen sizle aynı problemi yaşadım.

Evet buldum, yeni fare almak :) maalesef çok fazla bu konuda yorum var. Arkadaşlar katılmayacak bana ama maalesef bu konu kronik olabilir. Tamamen sizle aynı problemi yaşadım.

Hocam hangi mouse aldınız ve eskisini nereden almıştınız iade mi aldılar sattınız mı bende de MCHOSE l7Pro var 5 ay oldu alalı gamingenden adamları arayacağım ama çok şikayet var gibi iade konusunda reddebilirler de.

Hocam hangi mouse aldınız ve eskisini nereden almıştınız iade mi aldılar sattınız mı bende de MCHOSE l7Pro var 5 ay oldu alalı gamingenden adamları arayacağım ama çok şikayet var gibi iade konusunda reddebilirler de.
Aula SC650 aldım. Eskisini yedek tutuyorum bluetoothlu kullanırım belki ileride diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı