MCHOSE A5 Ultra vs ATK Dragonfly A9 Plus

• Konuyu başlatan Zekotha
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 159
Bütçe
2000

Zekotha

Hectopat
Selamlar.
Bu iki mouse arasında kaldım. Bütçem 2000 TL.
Oyunlarımı genelde gamepad ile oynarım. Arada arkadaşlarla LoL ve CS atıyorum daha çok günlük kullanım için alıyorum mouse. Elimde dede yadigarı Rival 300s var scroll bozuk 1 senedir falan.

Elim büyük ve hemen terliyor. Bu iki sebepten dolayı ATK A9 Plus'a daha yakınım soğutma teknolojisi falan varmış. Ama her yerde MCHOSE A5 övüldüğünü görüyorum fazlaca. Siz hangisini önerirsiniz verdiğim bilgilere göre hangisi daha uygundur bana? 2-3 el CS atıyorsun diye bu bütçeye 4K-8k Hertz'li çılgın mouselara çıkmana gerek yok derseniz ona da tamamım. O zaman da daha düşük bütçeli ama yine uzun süre götürecek mouse önerilerinize açığım.

Ha bir de 11.11de indirim gelir diyorsanız bekleyeceğim yoksa bugün yarın sipariş vereceğim.

Şimdiden teşekkürler...

Selamlar.
Bu iki mouse arasında kaldım. Bütçem 2000 TL.
Oyunlarımı genelde gamepad ile oynarım. Arada arkadaşlarla LoL ve CS atıyorum daha çok günlük kullanım için alıyorum mouse. Elimde dede yadigarı Rival 300s var scroll bozuk 1 senedir falan.

Elim büyük ve hemen terliyor. Bu iki sebepten dolayı ATK A9 Plus'a daha yakınım soğutma teknolojisi falan varmış. Ama her yerde MCHOSE A5 övüldüğünü görüyorum fazlaca. Siz hangisini önerirsiniz verdiğim bilgilere göre hangisi daha uygundur bana? 2-3 el CS atıyorsun diye bu bütçeye 4K-8k Hertz'li çılgın mouselara çıkmana gerek yok derseniz ona da tamamım. O zaman da daha düşük bütçeli ama yine uzun süre götürecek mouse önerilerinize açığım.
Kesinlikle MCHOSE.

A9'da soğutma teknolojisi mi varmış? A5 Ultra alın hocam. Daha uyguna isterseniz de SC680 alabilirsiniz.
1762455282755.png

Böyle bir bilgi var hocam sitede. Dümendir doğrudur bilemiyorum.

Sebebi nedir hocam çok ufak söyler misiniz. Dediğim gibi tarafsız bakamıyorum şu an elim büyük ve terli olduğu için haliyle büyük ve soğutma teknolojili mouse'a daha yakınım.
Soğutma teknolojisi sadece satış stratejisi yani göz boyama artı bir durumu yok ve A9 sorunlu bir ürün. A5 bu bütçede alabileceğiniz en iyi ürün.

@Michael_Kaiser Hocam haklı VXE ve alt markası olan ATK ürünlerinde genelde kronik veya üretim hatasına çok rastlanıyor alınacak bazı ürünleri var tabii ki de fakat bu A9 modelini önermiyorum.

A9'da soğutma teknolojisi mi varmış? A5 Ultra alın hocam. Daha uyguna isterseniz de SC680 alabilirsiniz.
Kesinlikle MCHOSE.
@Michael_Kaiser Hocam haklı VXE ve alt markası olan ATK ürünlerinde genelde kronik veya üretim hatasına çok rastlanıyor alınacak bazı ürünleri var tabii ki de fakat bu A9 modelini önermiyorum.
Tamamdır ATK işini eledik tamamen. Aklıma son bir şey takıldı. Mouse cidden küçük duruyor. Ben de 192 adamım nispeten büyük bir sağ el sahibiyim. Bu problem yaratır mı mouse elimde kaybolacaksa teknik olarak bu kadar gelişmemiş ama daha büyük bir mousea yönelebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı