MCHOSE A5 Ultra vs ATK Dragonfly A9 Plus

Bütçe
2000
Garanti süreci hop mesaj attım hop bitti olan bir süreç değil zaten. Sosyal'de de bu beklentide olanlar doldu anlamadım. 10 ürüne 3 hatalı oranı da abartı.
Öyle bir beklentim yok. Adamlar satın aldığınız platformdan talep açın diyor. Satın aldığım platformu arıyorum onlar da garanti süreci satıcı üzerinden ilerler diyor. Geri mail atıyorum böyle bir durum var diye bir haftadır rehberlik etmiyorlar. Başka konularda da bu mouse ile ilgili şikayetler var. Kronik problemli bir model olduğunu düşünmeye başladım. Yakında çöpe atıp başka mouse alacağım sanırım.

Öyle bir beklentim yok. Adamlar satın aldığınız platformdan talep açın diyor. Satın aldığım platformu arıyorum onlar da garanti süreci satıcı üzerinden ilerler diyor. Geri mail atıyorum bir haftadır rehberlik etmiyorlar. Başka konularda da bu mouse ile ilgili şikayetler var. Kronik problemli bir model olduğunu düşünmeye başladım.

Değil hocam. Birkaç kişi şansa bağlı olarak yaşanan talihsiz durumu her konuda spam atmaya başladı. Benzer durum SC680'de de vardı. Ürününüz zaten garanti kapsamında, bu işler biraz uğraştırıcı. İtopya'da beni uğraştırmıştı. 41 iş günü sürmüştü tüm süreç.

@ca9an
@Michael_Kaiser
Hocam dünden bugüne bir güncelleme olmuş fiyatlarda. ATK A9 Plus ile karşılaştırmıştık dün ancak ATK A9 Ultra fiyatında indirime gidip 2k bandına çekmişler. Hala MCHOSE mıdır yoksa ATK'nin Pro olması işleri değiştirir mi?

@ca9an
@Michael_Kaiser
Hocam dünden bugüne bir güncelleme olmuş fiyatlarda. ATK A9 Plus ile karşılaştırmıştık dün ancak ATK A9 Ultra fiyatında indirime gidip 2k bandına çekmişler. Hala MCHOSE mıdır yoksa ATK'nin Pro olması işleri değiştirir mi?
Hala alınmaz MCHOSE alın geçin birde ben öyle bir indirim göremedim.

@ca9an
@Michael_Kaiser
Hocam dünden bugüne bir güncelleme olmuş fiyatlarda. ATK A9 Plus ile karşılaştırmıştık dün ancak ATK A9 Ultra fiyatında indirime gidip 2K bandına çekmişler. Hala MCHOSE mıdır yoksa ATK'nin Pro olması işleri değiştirir mi?

ATK A9 Ultra olsa Nordic'ten ötürü belki derdim ama A5 Ultra hala daha iyi.

Hala alınmaz MCHOSE alın geçin bir de ben öyle bir indirim göremedim.

Yanlış yazmış Pro'da indirim varmış hocam. Ben de şaşırmıştım gidip baktım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı