MCHOSE A5 Ultra vs Scyrox V6

Bütçe
2000-3000

Woizen

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır mouse arayışındaydım. Bu iki mouse arasında kaldım. Aslında bütçem MCHOSE A5 Ultra'ya daha uygun ama biraz zorlayarak Scyrox V6 da alabilirim. Aradaki fiyat farkına değer mi? Ayrıca Scyrox'ta 250 mAh pil olduğu için pil konusunda biraz endişeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Scyrox daha iyi ikisi arasindan. MCHOSE A7 Ultra desen evet Scyrox'tan daha basarili bir mouse. Scyrox'un MCU'su ve sensörü daha verimli oldugu icin batarya farkini kapatir. Eger 3000 bandini zorlayabiliyorsan Fantech Helios 2 Pro S oneririm.

Scyrox daha iyi ikisi arasindan. MCHOSE A7 Ultra desen evet Scyrox'tan daha basarili bir mouse. Scyrox'un MCU'su ve sensörü daha verimli oldugu icin batarya farkini kapatir. Eger 3000 bandini zorlayabiliyorsan Fantech Helios 2 Pro S oneririm.
Hocam MCHOSE A5 Ultra yi alırsam üzer mi ?

Uzun ömürlü bir şey arıyorsanız A5 ultrayı tavsiye etmiyorum. Plastiği çok ince ve içerideki vida yuvalarında yeterince destek yok, pile bastıran plastik bile incecik. Fotoğrafta görüneceği üzere Fantech epey kaliteli duruyor. Birazcık sıktığımda da gıcırdıyor. Cimrilikten ve yüksekliği daha az olduğu için A5 Ultra'yı tercih etmiştim. Böyle dertleriniz yoksa A5 Ultra'ya gerek yok.

A5 Ultra'ya plastiği kalitesiz diyerek halt ettiğimi belirtmeye geldim. Sessiz switch denemeleri vesaire için yaklaşık 10 kere söktüm, bir tane parçası bile kırılmadı. Ancak yazılımını hunharca kötüleyebilirim, güncelledikten sonra kablosuz bağlanamıyorum ve mchose desteği de yardımcı olup eski sürümü vermiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20250906_110414.jpg
    IMG_20250906_110414.jpg
    205,7 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı