Bunlar biraz daha mantıklı, skatesleri ve malzeme kaliteleri daha iyi Rawm'ın. Simetrik veya ergonomik secimine gore ikisinden birisini al geç.
![]()
RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
RAWM ER21 Pro Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
www.eloshapes.com/mouse/compare?p=rawm-es21-pro-vs.-rawm-er21-proBunlar biraz daha mantıklı, skatesleri ve malzeme kaliteleri daha iyi RAWM'ın. Simetrik veya ergonomik secimine gore ikisinden birisini al geç.
![]()
RAWM ES21 Pro Wireless Mouse
![]()
RAWM ER21 Pro Wireless Mouse
Sağ olun hocam da çok fark var mı aralarında A7 alırsam ne kaybederim?
Gözle görülür hiçbir şey kaybetmezsin çıkabilirsen al derim ben gpx shape denemek istediğim için A7 Ultra aldım 1 haftadır onu kullanıyorum.
Nasıl hocam deneyimlerin? 4KHz de şarjı kac saat gidiyor ortalama?
Ben 2K da kullanıyorum hocam geçen hafta salı günü geldi o günden beri şarja takmadım kaç kaldı ona da bakmadım ama çok iyi gidiyor şarjı bataryası iyi zaten.
Teşekkürler hocam son sorum açık renk oldugu ıcın hemen kirleniyor mu mouse?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.