1-Fiyat
Fiyat olarak şu anki kampanya ile 1200 TL'ye alınabiliyor diye biliyorum. Tabii hala geçerliyse.
www.technopat.net
Buradan bakabilirsiniz detaylı olarak öncelikle bu klavyeyi Madlions mad 60HE'yi satarak geçtim Madlions klavyeyi kimseye önermiyorum sorunlular.
2- Kargo süreci.
Aldığım gün kargolandı ve ertesi gün elime ulaştı gayet hızlıydı.
3- Paketleme
Kargolamanın hızlı olmasının yanında paketlemede gayet iyiydi.
4- Ace 60 Pro.
Asıl olayımız klavye RGB çeşitleri. Gerçekten çok güzel sesi de müthiş rahatlatıcı. Fazla da değil gayet güzel. Şimdilik çok bir yorum yapamayacağım bunların dışında uzun süreli deneyimimi ekleyeceğim.
Fiyat olarak şu anki kampanya ile 1200 TL'ye alınabiliyor diye biliyorum. Tabii hala geçerliyse.
Elektronik: MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL
https://www.gaming.gen.tr/urun/610678/mchose-ace-60-pro-hall-effect-ice-blue-manyetik-switch-rgb-hotswap-siyah-mekanik-gaming-klavye-mc-ace60-9/ Giriş seviye bir manyetik switch ama Madlions mad60/mad68 klavyelerinden iyidir ve fiyatı da cashbackler ile uyguna geliyor. FUN60 Pro'dan iyi midir...
2- Kargo süreci.
Aldığım gün kargolandı ve ertesi gün elime ulaştı gayet hızlıydı.
3- Paketleme
Kargolamanın hızlı olmasının yanında paketlemede gayet iyiydi.
4- Ace 60 Pro.
Asıl olayımız klavye RGB çeşitleri. Gerçekten çok güzel sesi de müthiş rahatlatıcı. Fazla da değil gayet güzel. Şimdilik çok bir yorum yapamayacağım bunların dışında uzun süreli deneyimimi ekleyeceğim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: