İnceleme MCHOSE L7 Pro

Herkese merhaba, geçen hafta elime ulaşan ve bir süredir kullanmakta olduğum MCHOSE L7 Pro mouse ilgili küçük bir inceleme yapmak istiyorum.
İlk olarak öncelikle kesinlikle beklediğimden daha güzel bir mouse olduğunu söylemeliyim malzeme kalitesi kötü değil fakat biraz bastırırsanız esneme yaptığı açıkça belli oluyor ama kasada gıcırdama vs söz konusu bile değil fakat Ajazz AJ159 mouse kasası biraz daha kalın ve sağlam hissettiriyor desem yalan olmaz doğrusu.

WhatsApp Image 2025-05-10 at 15.12.58 (2).jpeg

Kutu tasarımı son derece hoş ve sade kutunun zarar görmeden gelmesi de oldukça mutlu etti kutulara çok önem veririm.

WhatsApp Image 2025-05-10 at 15.12.58 (1).jpeg

Kutuyu açtığımız anda bizi karşılayan mouse oluyor.

WhatsApp Image 2025-05-10 at 15.12.58.jpeg

Kutu içeriği ise oldukça sade dahili 8KHz dongle, grip tape, manuel kullanma kılavuzu ve örgü USB kablo açıkçası yedek skatez de beklerdim doğrusu yedek skatez çıkmıyor kutudan.

WhatsApp Image 2025-05-10 at 15.12.57 (1).jpeg

Kullanıma geçecek olursam tek kelimeyle muhteşem bir kullanım keyfi sağlıyor. Click'ler tam da benim sevdiğim yapıda Omron anahtarlar elimdeki Scyrox v8'den daha hoş bir kullanım keyfi sağladı açıkçası ne çok yumuşak ne de çok sert Scyrox v8'in anahtarları daha yumuşak bir yapıda L7 Pro ise tam da kıvamında şarj açısından bir şey söyleyemeceğim çünkü şu 1 haftalık 1KHz kullanımımda bitmedi çok da fazla PC başında vakit geçiremedim default olarak 1KHz de geliyor fakat 8KHz'yi de çok rahat verebiliyor.

Ekran görüntüsü 2025-05-10 154551.png

Yazılıma gelirsek eğer iki tür yazılımı var biri Windows'a kurabileceğiniz yazılım. Diğeri ise MCHOSE hub web üzerinden kontrol edebileceğiniz driver ben web driveri kullanıyorum ama beta olduğu için birkaç sorun gözümden kaçmadı değil.

Ekran görüntüsü 2025-05-10 155013.png

Ekran görüntüsü 2025-05-10 155020.png

Ekran görüntüsü 2025-05-10 155030.png

Default olarak 1KHz ve lod ise 1mm olarak geliyor alacak olanlara lodu 2mm yapmalarını tavsiye ederim fazla uzatmadan toparlamak istiyorum kesinlikle çok güzel ve kullanımı büyük bir keyif farenin alacak olanlara da sorgusuz sualsiz öneririm.
Scyrox V8 ile küçük bir karşılaştırma yapacak olursam.
Scyrox v8'in malzeme kalitesi biraz daha önde fakat Click ve kullanım olarak L7 Pro benim için daha önde boyut olarak da AJ159 ve Scyrox v8'den daha küçük bir mouse şu an elimde olsaydı Lamzu Atlantis ile de yapardım fakat Scyrox v8'in arka tarafı biraz daha bombeli ve L7 Pro'ya göre elime daha güzel oturuyor. Aynı bütçenin fareleri olmadıkları için karşılaştırma yapmak saçma ama sadece ikisi de elimde olduğu için benim görüşlerim bu dikkate almanıza gerek yok. Yani uzun lafın kısası bu mouseı alın aldırın bu fiyatta iken almayan bin pişman olur zam gelirse kullanımımda eksi şeyler görürsem güncellerim konuyu herkese iyi günler. @Silinen üye

WhatsApp Image 2025-05-10 at 15.19.34.jpeg

Aynı fareyi aldım 2 ay falan oldu şu anlık memnunum ama sanki tuşlar ve fare silindiri bir tık Allah'a emanet gibi hissetmeye başladım sanki ne bileyim hızlı bozulmaya çok müsait gibi. Razer Viper Mini 2020 eski kablolu sürümünden bu fareye geçtim devasa farklar var öncelikle kablosuz olması ama acaba sonu Viper Mini gibi olacak, kronik sorunundan dolayı Viper Mini'lerin hepsinin kaydırma tuşu hızlı bozuluyordu vesaire. @Mantar09 bir yorumunuz var mıdır hocam sizce iyi mi yapmışım geçmekle, Çinli no name firma olduğu için güven vermiyor bir tık.

MCHOAE'ye noname demeniz biraz hata. Oldukca köklú bir marka. Kronik sorunuda yok mousenin. Oldukca iyi bir tercih olmus.

Aynı fareyi aldım 2 ay falan oldu şu anlık memnunum ama sanki tuşlar ve fare silindiri bir tık Allah'a emanet gibi hissetmeye başladım sanki ne bileyim hızlı bozulmaya çok müsait gibi. Razer Viper Mini 2020 eski kablolu sürümünden bu fareye geçtim devasa farklar var öncelikle kablosuz olması ama acaba sonu Viper Mini gibi olacak, kronik sorunundan dolayı Viper Mini'lerin hepsinin kaydırma tuşu hızlı bozuluyordu vesaire. @Mantar09 bir yorumunuz var mıdır hocam sizce iyi mi yapmışım geçmekle, Çinli no name firma olduğu için güven vermiyor bir tık.

Vallahi bende gayet güzel bence arada kullanıyorum bende şu anlık bir sorun yok 7 tane mouse olduğu için sırayla kullanıyorum genelde hem 2 yıl garantili bir şey olursa bile için rahat olsun fare scrollu ttc Gold scroll kolay kolay bozulacağını sanmam switchleri de iyi.

MCHOAE'ye noname demeniz biraz hata. Oldukca köklú bir marka. Kronik sorunuda yok mousenin. Oldukca iyi bir tercih olmus.
Hocam TR'de çok görmediğim için öyle dedim pardon, wraithesports'dan aldım herkese sponsorluk falan verdikleri için oraya önyargılıyım biraz.

hem 2 yıl garantili
Hocam wraith'den aldığım için bunu garantiye yollayacağım zaman siteyle iletişime geçmem lazım değil mi? Yoksa mouse'nin kendi markasıyla falan mı?

Hocam TR'de çok görmediğim için öyle dedim pardon, wraithesports'dan aldım herkese sponsorluk falan verdikleri için oraya önyargılıyım biraz.

Hocam Wraith'den aldığım için bunu garantiye yollayacağım zaman siteyle iletişime geçmem lazım değil mi? Yoksa Mouse'nin kendi markasıyla falan mı?

Wraith mi? Siz L7 Pro aldığınıza emin misiniz?

Hocam wraith'den aldığım için bunu garantiye yollayacağım zaman siteyle iletişime geçmem lazım değil mi? Yoksa mouse'nin kendi markasıyla falan mı?

Wraith satmıyor MCHOSE'yi. Gaming.gen getirtip satiyor. Eminmisiniz L7 Pro aldiginiza? Turkiye'de evet getirten olmadigi icin cok bilinmiyor, yurtdisinda cok daha fazla tercih ediliyor boyle markalar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı