Elektronik MCHOSE Ace 60 Pro Parolapara ve İyzico ile 1400 TL

Hocam sizi de yordum ama son bir soru sormak istiyorum İyzico'daki üstüne ekleyeceğim miktarı Papara'dan yükleyebilir miyim?

Gördüğüm kadarı ile kredi veya banka kartı sekmesi üzerinden kartını girip yükleyebiliyorsun, %100 emin değilim.

Bu Parolapara uygulmasına kayıt olamıyorum telefonuma kod gelmesi gerek gelmiyor hiçbir türlü.

Gördüğüm kadarı ile kredi veya banka kartı sekmesi üzerinden kartını girip yükleyebiliyorsun, %100 emin değilim.
Şey sormak istiyorum PAROLAPARA daki indirimi Trendyol vb. Alışveriş sitelerinde kullanabilirmiyiz

Arkadaşlar Gaming gen de hala bu 300 TL cash back geçerli olabilir mi? Böyle bir resimle karşılaştım Gaming gen de 300 TL geri ödeme kampanyasını göstermişler. Kendi Instagram hikayesinde. Paylaşmışlar.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250407_214738_com_whatsapp_MediaViewActivity_edit_539882220421444.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 52
Ödemeyi yaptığımda parolapara 400 TL cashbacki verdi, fakat gaminggen ödemeyi kabul etmedi ve parayı geri iade etti. Parolapara da 400 TL cashbaci geri çekti. Şu an parolaparada 400 tl cashback kazanmış görünüyorum, ama ortada ne sipariş var ne de cashback. Tekrar harcama yapsam cashback verir mi ne yapmalıyım? Daha önce böyle bir durumla karşılaşan var mı?

Parolapara desteğe yaz, hiç görmedim öyle bir sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…