Klavyeyi kesinlikle öneririm sesi ve hissiyatı çok başarılı. Redragon K552'den geçtim, K552 bayağı dandikmiş veya artık 3 yılın ardından biraz yıprandığı için switchler daktiloya dönmüş de olabilir.
Tek takıldığım nokta bazı tuşlarda özellikle enter tuşunun r harfi RGB açıkken ucu soluk gözüküyor.
TKL'den geçtiğim için biraz alışma süreci olacak gibi ama G75 almadığım için pişman değilim.
Aula almadığım için kesinlike pişmanım ama 2000TL'ye hem F75 hem de aj Apex alabiliyordum.
En azından bu klavye manyetik olduğu için belki işime yarar.![]()
Evet stokta olduğu zamanlarda ikisi ayrı ayrı toplam 2000-2500 civarına rahatlıkla alınabiliyordu.Hocam Aula almadığınız için neden pişmansınız ve F75+aj Apex eski Temu indirimleriyle beraber mi geliyordu.
Evet stokta olduğu zamanlarda ikisi ayrı ayrı toplam 2000-2500 civarına rahatlıkla alınabiliyordu.
Güncel fiyatlardan kesinlikle alınmaz.Hocam güncel fiyatları baz alırsanız pişmanım der misiniz?
Güncel fiyatlardan kesinlikle alınmaz.
Bende de dün aynı hatayı verdi, bugün müşteri hizmetlerini arayacağım. Önceden kullandığımda sorun olmamıştı ama bu sefer hata verdi.Bir türlü Parolapara'ya adres sekmesinden sonra devam edemiyorum. Bilinmeyen bir hata oldu uyarısı veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.