Mchose Ace 68 Pro'ya Wooting switch takılır mı?

poalr

Femtopat
Daha fazla  
Elimde Mchose Ace 68 Pro Uranus switch var. Gaming Gen’de Türkiye’de Wooting switchleri gördüm. 12 tane alıp, AWSD gibi çok kullandığım tuşlara takmak mantıklı mı? Veya takabilir miyim? Fiyatı yaklaşık 500 TL.

Elimde MCHOSE Ace 68 Pro uranus switch var. Gaming Gen'de Türkiye'de Wooting switchleri gördüm. 12 tane alıp, awsd gibi çok kullandığım tuşlara takmak mantıklı mı? Veya takabilir miyim? Fiyatı yaklaşık 500 TL.

Evet uyar fakat mantıklı değil. Sesi gerçekten kötü, performansı da öyle. 10 adet geonworks raptor he ya da 10 adet Gateron jade Pro alsanız daha iyi bir performans ve hissiyat elde edersiniz.

Hazırda uranüs switchli aldıysanız daha yüksek bir performans elde edemezsiniz diye düşünüyorum, uranüs zaten ttc idi.

Evet uyar fakat mantıklı değil. Sesi gerçekten kötü, performansı da öyle. 10 adet geonworks raptor he ya da 10 adet Gateron jade Pro alsanız daha iyi bir performans ve hissiyat elde edersiniz.

Hazırda uranüs switchli aldıysanız daha yüksek bir performans elde edemezsiniz diye düşünüyorum, uranüs zaten ttc idi.
sağol reis

Technopat Haberler

Geri
Yukarı