belirsizz
Hectopat
- Makaleler
- 3
@sansisalvokafiyesi Essential scrool, G102 çift tıklama sorunlu.
MCHOSE G3 veya Glorious Model O hakkında bilgin var mı?@sansisalvokafiyesi Essential scrool, G102 çift tıklama sorunlu.
MCHOSE G3 veya Glorious Model O hakkında bilgin var mı?
Eğer dediğin gibi benim için hiç önemli değil diyorsan G3 alınabilir. Ama A5 Ultra ile arasında genel olarak çok fark var onu söyleyeyim yani. Pil olarak G3 daha iyi sanırım.
Hocam elimdeki Ajazz AJ159 Pro'yu satıp almayı düşünüyorum indirimlerden nasıl yararlanabilirim MCHOSE G3 Ultra var 2400 liraya laptop sitesinde.
Iyzico ve Parolapara ile beraber en az 1000 TL geri ödeme kampanyasının işleyişi
Özelden de çok soran oluyor. O yüzden bildiğim bütün bilgileri burada topladım. Sık sorulan sorular iyzico ve parolapara nedir? Güvenilir midir? İki firma da T.C. Merkez bankası ve BDDK onaylı ödeme şirketleridir. Dolayısı ile güvenilir olarak kabul edilebilir. Bu firmalar neden bu kadar çok...www.technopat.net
Iyzico ve Parolapara ile beraber en az 1000 TL geri ödeme kampanyasının işleyişi
Özelden de çok soran oluyor. O yüzden bildiğim bütün bilgileri burada topladım. Sık sorulan sorular iyzico ve parolapara nedir? Güvenilir midir? İki firma da T.C. Merkez bankası ve BDDK onaylı ödeme şirketleridir. Dolayısı ile güvenilir olarak kabul edilebilir. Bu firmalar neden bu kadar çok...www.technopat.net
Evet. 2 Saat önce 4700 tl olan ürünü 3335 Tl'ye aldım.Teşekkür ederim.
Yani hesaplarıma göre 1260 TL'ye ben 2400 TL'lik ürün alabiliyorum doğru mu bu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.