O onlarin bezdirme taktigi iste. Sonra geri yollayin diyecekler mouse cokup para iadesi yapacaklar ya da yanlis gonderdik iptal cekecekler. Care tukenmez.
Eki Görüntüle 2595452
Hocam faturayı düz olan model adına kesmişler umarım düz modeli yollamamışlardır ama düz modeli yollamışlar gibi gözüküyor. Açıklamaya kadar Ultra modeli olduğu yazıyordu. Siz de kontrol edebilir misiniz ?
O onlarin bezdirme taktigi iste. Sonra geri yollayin diyecekler mouse cokup para iadesi yapacaklar ya da yanlis gonderdik iptal cekecekler. Care tukenmez.
O onlarin bezdirme taktigi iste. Sonra geri yollayin diyecekler mouse cokup para iadesi yapacaklar ya da yanlış gonderdik iptal cekecekler. Care tukenmez.
Tabii ki var. Ama yolda iptal cekerlerse yapacak bir sey yok bahane cok onlar tarafinda. THH basvuracaksiniz. Sizin hakkiniz zaten orda tanitilan urun adi neyse onu almak. Trendyol, Hepsiburada bu yollara cok basvuruyor. Geri donderirseniz direkt para iadesine cekmeye calisiyorlar. O yuzden urune el koymak en mantiklisi. THH uzun suruyor ama 6 ay kadar mouse kullanirsiniz sonra sifir yenilenmis ust model gelir. Belki ikisi yaniniza kar kalir.