Elektronik MCHOSE G3 Ultra 1.299 TL

Eki Görüntüle 2595452
Hocam faturayı düz olan model adına kesmişler umarım düz modeli yollamamışlardır ama düz modeli yollamışlar gibi gözüküyor. Açıklamaya kadar Ultra modeli olduğu yazıyordu. Siz de kontrol edebilir misiniz ?
Bende de düz model yazıyor faturada. Eğer ürün düz model gelirse çok ayıp yani.
Hocam kutu gelene kadar öğrenemeyeceğiz zannedersem. Düz modelse büyük küfür ederim.

O onlarin bezdirme taktigi iste. Sonra geri yollayin diyecekler mouse cokup para iadesi yapacaklar ya da yanlis gonderdik iptal cekecekler. Care tukenmez.
Acaba talep etme hakkımız var mıdır?

Hocam kutu gelene kadar öğrenemeyeceğiz zannedersem. Düz modelse büyük küfür ederim.

Nasıl bir yol izleyebiliriz hocam.

Tabii ki var. Ama yolda iptal cekerlerse yapacak bir sey yok bahane cok onlar tarafinda. THH basvuracaksiniz. Sizin hakkiniz zaten orda tanitilan urun adi neyse onu almak. Trendyol, Hepsiburada bu yollara cok basvuruyor. Geri donderirseniz direkt para iadesine cekmeye calisiyorlar. O yuzden urune el koymak en mantiklisi. THH uzun suruyor ama 6 ay kadar mouse kullanirsiniz sonra sifir yenilenmis ust model gelir. Belki ikisi yaniniza kar kalir.

Dağıtıma çıkan var mı? Normalde 1 günde gelmesi gereken kargo araya 29 Ekim girmesine rağmen bugün de dağıtıma çıkmadı.

Bana da geldi şimdi, alt model gönderilmiş. Nasıl bir yol izleyeceksiniz?
Hocam hakem heyetine başvurdum.

Başvuru metnim şu;
Trendyol sitesin üzerinden satıcı olarak Betaplus gözüken şikayete konu firmadan 28.10.2025 tarihinde "MCHOSE G3 Ultra (Dual 8K) 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-G3-6)" isimli ürünü satın aldım. Ürünü satın aldıktan sonra Siparişlerim sayfasında da "MCHOSE G3 Ultra (Dual 8K) 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-G3-6)" olarak yazılıydı. Sonrasında ürün tarafıma teslim edildiğinde fotoğraflarını da sunduğum aynı markanın daha alt modeli olan "MCHOSE G3 Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-G3-15)" ismindeki ürün 30.10.2025 tarihinde tarafıma teslim edildi. İlgili firmayı telefon ile aynı gün aradığımda siparişimi Trendyol'dan verdiğim için Trendyol ile iletişime geçmem istendi. Trendyol ile iletişime geçtiğimde yapabilecekleri bir durum olmadığını, ürünü iade edersem para iadesi yapacaklarını söylediler. Ben ısrarla sipariş verdiğim ürünün gönderilmesini istedim ama yardımcı olamayacaklarını belirttiler.

Ekli fatura da incelendiğinde sipariş verdiğim ürün yerine, alt model ürünün fatura edildiği görülecektir. Buna ilişkin sipariş sayfamın ve ürün sayfamın ekran görüntüsünü sunuyorum.

Ürün firmanın kendi sitesi olan www.gaming.gen.tr isimli sitede stokta olmasına rağmen, Trendyol'da stoktan kaldırılmıştır. Mouse ihtiyacım olması sebebiyle gönderilen ürünü kullanmak durumundayım.

6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun uyarınca, tarafıma doğru ürünün gönderilmesini veya satın almış olduğum MCHOSE G3 Ultra (Dual 8K) 8K Hz Beyaz Kablosuz Gaming Mouse (MC-G3-6) ürününün emsali, seçeceğim ve kabul edeceğim ürünün gönderilmesini saygılarımla talep ediyorum.

Ekran görüntülerini ve faturayı da PDF yapıp ekledim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı