Elektronik MCHOSE G3 Ultra 1.299 TL

Gaming.gen.tr bugün şirketin önüne gidin bayraklar yarıya inmiştir ama 29 Ekim falan diye sanmayın. Buna kim izin veriyse tazminatsız da kovmuşlardır. Yarın öbür gün linkedin hikaye saatinde görürsünüz. Şimdi bütün gün düşünürler nasıl oldu bu bir daha olmasın diye.

Gaming.gen.tr bugün şirketin önüne gidin bayraklar yarıya inmiştir ama 29 Ekim falan diye sanmayın. Buna kim izin veriyse tazminatsız da kovmuşlardır. Yarın öbür gün linkedin hikaye saatinde görürsünüz. Şimdi bütün gün düşünürler nasıl oldu bu bir daha olmasın diye.
Vallahi ben de acayip şaşırdım, bi ofise bi eve aldım 😂😂 evde 6 tane mouse olacak gelince

Arkadaşlar uzun zamandır almayı düşünüyordum, 2.500 TL civarında dolaşıyordu direkt beyazını kaptım. Sepette %15 indirimi de geldi 1.150TL 3 peşin yapıştırdım. Değerlendirmek isteyenler değerlendirebilir.

Bu fiyata kablolu bile zor alınıyor arkadaşlar, tutuşunuza dikkat edin unutmadan.

Keşke stok bitmeden önce görseydim. Güzel fiyat.

Çok ders almışlar gibi durmuyorlar önceki hatalardan.
1761660062912.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı