MCHOSE G3 vs MCHOSE G3 Ultra

Bütçe
2.500TL

mertbirsenn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran kartı: Gigabyte Radeon 9070 Gaming OC
İşlemci: Ryzen 5 5600
Anakart: Gigabyte B450M K
Depolama: Kioxia Exceria Pro 1TB.
RAM: G.Skill Ripjaws 3600 MHz CL18 2x8 GB.
Kasa ve güç kaynağı: Game booster GB-Z007b 650watt 80 Bronze.
İşlemci soğutucu: Thermalright Assassin King 120.
Meslek
İnşaat Mühendisi
Arkadaşlar selamlar,

Yaklaşık 5 sene önce aldığım emektar ve çok sevdiğim G102 faremi artık biraz yıprandığı için değiştirmek istiyorum. Aslında yılbaşında arkadaşımın birisi hediye olarak bana ASUS TUF M3 Gen 2 almıştı fakat elim pek alışmamıştı 6-7 ay kullanmama rağmen, şimdi de sensörü bozuldu zannedersem fakat garantiye bile gönderesim gelmiyor açıkçası.

Ben de yeni bir arayış içerisindeyim. Birkaç konuda G102'nin aynı tipinde MCHOSE G3 ve G3 Ultra önerildi. Sizlerin düşüncesini, tecrübesini varsa önerisini dinlemek isterim.

A5 Ultra da beğendim fakat shape farklı olduğu için pek bilemedim alışır mıyım o yüzden riske atmak istemedim açıkçası. Palm tutuş olarak kullanıyorum.

Kendim her türlü oyunu oynayan birsiyim. Mousetan çok bir beklentim de yok açıkçası. Rekabetçi de oyun oynarım hikayeli de. Bütçe sınırım yok fakat hissetmeyeceğim farka da boşuna para vermek istemem. Eğer şunu kesin al derseniz direkt olarak alıp geçeceğim.

Son düzenleme:
A
Arkadaşlar selamlar,

Yaklaşık 5 sene önce aldığım emektar ve çok sevdiğim G102 faremi artık biraz yıprandığı için değiştirmek istiyorum. Aslında yılbaşında arkadaşımın birisi hediye olarak bana ASUS TUF M3 Gen 2 almıştı fakat elim pek alışmamıştı 6-7 ay kullanmama rağmen, şimdi de sensörü bozuldu zannedersem fakat garantiye bile gönderesim gelmiyor açıkçası.

Ben de yeni bir arayış içerisindeyim. Birkaç konuda G102'nin aynı tipinde MCHOSE G3 ve G3 Ultra önerildi. Sizlerin düşüncesini, tecrübesini varsa önerisini dinlemek isterim.

Kendim her türlü oyunu oynayan birsiyim. Mousetan çok bir beklentim de yok açıkçası. Rekabetçi de oyun oynarım hikayeli de. Bütçe sınırım yok fakat hissetmeyeceğim farka da boşuna para vermek istemem. Eğer şunu kesin al derseniz direkt olarak alıp geçeceğim.
Anladığım kadarıyla ultra 8k hze sahip ama öyle aman aman bişey değil 8k hz ben 8k kullanıyorum hayatımda bişey değişmedi

A

Anladığım kadarıyla ultra 8k hze sahip ama öyle aman aman bişey değil 8k hz ben 8k kullanıyorum hayatımda bişey değişmedi
Açıkçası ben de mauseta çok teknik detayları hissedemiyorum. everest dandik mause ile csgoda güzideye kadar çıkmıştım. Ama g102 ilk aldığımda tutuşu çok rahatlattı beni açıkçası.

Açıkçası ben de farede çok teknik detayları hissedemiyorum. Everest dandik mouse ile CS:GO'da güzideye kadar çıkmıştım. Ama G102 ilk aldığımda tutuşu çok rahatlattı beni açıkçası.

Vallahi hocam kablosuz alacaksanız işlemciniz çok güçlü değilse 8K Hz oyunlarda işe yaramaz ben 8K kullanıyorum CS2'de fragpunkda bir şey olmadı Valorant'ta sorun var sadece drop yiyorsun.

Arkadaşlar selamlar,

A5 Ultra da beğendim fakat shape farklı olduğu için pek bilemedim alışır mıyım o yüzden riske atmak istemedim açıkçası. Palm tutuş olarak kullanıyorum.

Palm mi tutuyorsun claw mi? Palm tutuyorsan Scryox v6, claw tutuyorsan Scryox V8 öneririm.

Palm mi tutuyorsun claw mi? Palm tutuyorsan Scryox v6, claw tutuyorsan Scryox V8 öneririm.
Bu da güzel duruyor bayağı. Tutuşu yabancı gelir mi acaba.

@roxy1881 var mıdır hocam yorumunuz?

Vallahi hocam kablosuz alacaksanız işlemciniz çok güçlü değilse 8K Hz oyunlarda işe yaramaz ben 8K kullanıyorum CS2'de fragpunkda bir şey olmadı Valorant'ta sorun var sadece drop yiyorsun.
İşlemci ile alakası nedir hocam?

İşlemciye yük bindiriyor
Garip bir durummuş. Galiba G3 ultrayı alacağım ya birinci elden kendim bi test edeyim.

Arkadaşlar son olarak sipariş öncesi AJ159 geldi aklıma. Ona ne diyorsunuz?

@kxy hocam fikirlerini duymak isterim.

Son düzenleme:
Garip bir durummuş. Galiba G3 ultrayı alacağım ya birinci elden kendim bi test edeyim.

Arkadaşlar son olarak sipariş öncesi AJ159 geldi aklıma. Ona ne diyorsunuz?

@kxy hocam fikirlerini duymak isterim.
Bende var sadece mouse çok yavaş basınca hafif titreme gıcırdama oluyor o kadar başka sorunla karşılaşmadım şarjı fullersen 1 hafta gider 1k hzde kullanırsan

G3 Daha iyi bence aj159 memnunum ama çoğu kişi sevmiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı