Cashback'mı gelmedi?Yok hocam alışverişi yaptım ben. Onlara da katıldım. İyzico ile ode deyince direk uygulamaya attı numara, mail filan sormadı.
Yok hocam alışverişi yaptım ben. Onlara da katıldım. İyzico ile ode deyince direk uygulamaya attı numara, mail filan sormadı.
Sipariş oluştuysa cashback anında geliyor zaten iyzicoya. Bakiye kısmına bakın hocam.Yok hocam oyle degil. İyzico odeme kısmında sadece 1 kampanya gozukunce işkillendim bi.
Olup olmadıgına bakabilecegim bir yer varmı? Cok garip bir soru oldugunun farkındayımAma iştetedirgin oldum.
Hesabı doğrulamak gerekmiyor.Hocam sipariş oluştu ama bakiye daha gelmedi, iyzico kampanyalar kısmında alışverişe başla seçeneği duruyor hala.
Hocalarım iyzico hesabında alışverişlerim kısmında gözükmüyor sipariş. Anladığım kadarıyla olmamış, iptal edip tekrar yapsam olurmu? @roxy1881
Hocalarım hesabı dogrulamak gerekiyor muydu bu arada?
Hocam bende de aynısı oldu gelmiyor bir daha. Demin de kardeşime aldım ona da vermedi. Sanırım hatayı çözdüm. Kartınızı ödeme kısmında mı eklediniz? Önceden kart ekle kısmına eklemek lazım büyük ihtimalle sorunsuz olması içinHocam gerekmiyorsa bekleyeyim. İyzicoda alışverişlerim kısmında gözükmüyor normalmi bu?
Yardımların için sağol hocam gelişme olurs Ahaber ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.