- Makaleler
- 5
MCHOSE G75 Pro Blue Gaming Klavye
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.
Matcha V2 kötü mü?3 farklı renk seçeneği ile çok iyi fiyattan yeniden stokta, yapışsın ihtiyacı olan varsa switch olarak da cabbage tofu almanızı öneririm bu fiyatta rakibi bile yok başka klavye bakmayın.![]()
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Matcha V2 kötü mü?
Karşılaştırmak değil manyetik alabiliyorken mekanik alınmaz diyorum direkt.@magnifique25 mekanik ile manyetiği mi karşılaştırıyorsunuz ikisi farklı olay.
Karşılaştırmak değil manyetik alabiliyorken mekanik alınmaz diyorum direkt.
MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu V3 Gaming Klavye Bu rengini kullanıyorum ve kullanarak yazıyorum, hiçbir sorun yaşatmadı güzel bir klavye ancak rekabetçi oyunlar oynadığım için manyetik alsaydım diyorum keşke, onun dışında 4'den fazla tuşa basınca sadece bir tanesini yazıyor? Anlam veremedim.3 farklı renk seçeneği ile çok iyi fiyattan yeniden stokta, yapışsın ihtiyacı olan varsa switch olarak da cabbage tofu almanızı öneririm bu fiyatta rakibi bile yok başka klavye bakmayın.![]()
Dayanıklı double-shot PBT tuş başlıkları ile bu klavye hem konforu hem de üretkenliği artırarak çalışma alanınıza değerli bir katkı sağlar.www.gaming.gen.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.