- Makaleler
- 2
Manyetik olması pek önemli değil ama biraz da sessiz olması lazım bu klavyenin seni bayağı fazla geldi o yüzden kararsız kaldım bende.
Ses ve hissiyat açısından tatmin etmez fun60.
Manyetik olması pek önemli değil ama biraz da sessiz olması lazım bu klavyenin seni bayağı fazla geldi o yüzden kararsız kaldım bende.
Alınır.
İnceleme: MCHOSE G75 Pro İnceleme
Merhaba değerli Technopat üyeleri. Bugün sizlere MCHOSE G75 PRO %75 Cabbage Tofu Switch V3 RGB Kablosuz Hotswap Glacier Gradient Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-6) klavyesini inceleyeceğiz. İlk olarak fiyattan bahsedeyim. Normal fiyatı şu an 2.499 TL ancak stok yok. Huano Matcha Latte V2 switch...www.technopat.net
Sen al al, süper klavye.Tamamdır alacağım. Klavye görünüşü felan mükemmel
Tamamdır![]()
Şu an G75Pro'dan yazıyorum. Tuşlara basarken verdiği hissi tatsan vazgeçemezsin. Yazdıkça yazasım geliyor. Düşünmeden al.
Alacağım teşekkür ederim.
MCHOSE Ace68 E-sport White Gaming Klavye alınır mı? Hocam bunu alacağım da bir sorun yasar miyim?
Manyetik istiyorsan alinir. Ancak malzeme kalitesi ve oldukce yuksek duzeyde yazim hissiyatindan kısmış olursun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.