MCHOSE G75 Pro alınır mı?

Topic06

Picopat
Daha fazla  
klavye bu klavye alınır mı? Aula F75 gibi kilitlenme sorunu var mı? Kablosuz modda takılma kopma gibi olaylar yaşanıyor mu?

Bir de çoğu inceleme videosunda switchler V2 ama attığım linkteki V3 v2'nin sesi çok tok kulağa çok güzel geliyorç V3'de aynı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam herhangi bir sorun yaşamazsınız zaten bu klavyeyi neredeyse forumdaki herkes aldı. Sorun yaşansa bile sorabilirsiniz. V3 diye bir switch yok hepsi v2. matcha switchlerde uzun süredir stoklarda yok.

Hocam herhangi bir sorun yaşamazsınız zaten bu klavyeyi neredeyse forumdaki herkes aldı. Sorun yaşansa bile sorabilirsiniz. V3 diye bir switch yok hepsi v2. matcha switchlerde uzun süredir stoklarda yok.

Sağ olun sipariş geçiyorum.

Aslında aklımda jet75 vardı ama rekabetçi oyunları aşırı tryhard oynamıyorsanız gerek yok diye duydum sizce jet 75 nasıldır.

Hocam siteye yanlış mı yazılmış V3 diye.

Son düzenleme:
Sağ olun sipariş geçiyorum.

Aslında aklımda jet75 vardı ama rekabetçi oyunları aşırı tryhard oynamıyorsanız gerek yok diye duydum sizce jet 75 nasıldır.

Hocam malzeme kalitesi olarak G75 daha iyidir ancak rekabetçi oynuyorsanız kablosuz ve malzeme kalitesinden feragat ederek jet75'e yönelebilirsiniz.

Hocam siteye yanlış mı yazılmış V3 diye.

Evet, yanlış yazılmış.

sağ olun hocam klavye bugun elime geçti gamingen den dün almıştım bugun teslim edildi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı