Topic06
Picopat
Daha fazla
Hocam herhangi bir sorun yaşamazsınız zaten bu klavyeyi neredeyse forumdaki herkes aldı. Sorun yaşansa bile sorabilirsiniz. V3 diye bir switch yok hepsi v2. matcha switchlerde uzun süredir stoklarda yok.
Hocam herhangi bir sorun yaşamazsınız zaten bu klavyeyi neredeyse forumdaki herkes aldı. Sorun yaşansa bile sorabilirsiniz. V3 diye bir switch yok hepsi v2. matcha switchlerde uzun süredir stoklarda yok.
Sağ olun sipariş geçiyorum.
Aslında aklımda jet75 vardı ama rekabetçi oyunları aşırı tryhard oynamıyorsanız gerek yok diye duydum sizce jet 75 nasıldır.
Hocam siteye yanlış mı yazılmış V3 diye.
sağ olun hocam klavye bugun elime geçti gamingen den dün almıştım bugun teslim edildiHocam herhangi bir sorun yaşamazsınız zaten bu klavyeyi neredeyse forumdaki herkes aldı. Sorun yaşansa bile sorabilirsiniz. V3 diye bir switch yok hepsi v2. matcha switchlerde uzun süredir stoklarda yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.