İnceleme MCHOSE G75 Pro artıları ve eksileriyle

Dandirik bir şeydi zaten o mavi switch'ler. Yine da çat çat çat diye ortalığı inletince mekanik klavyenin hasını kullanmış gibi hissettiriyor

Eklemek istediğim bir şey var, Caps'in beyaz ışığı 2.4G modunda nedense çalışmıyor. RGB'lerin yanmasından dolayı mı artık bilmiyorum ama kabloyu taktığımda düzeliyor.

Son düzenleme:
Aynı klavyeyi bende pasa hocam sayesinde aldım pc uygulaması arada buglanıyor onun dışında daha pek bir soruna rastlamadım mekanikten sonra çok hızlı geldi sadece

Aynı klavyeyi bende pasa hocam sayesinde aldım pc uygulaması arada buglanıyor onun dışında daha pek bir soruna rastlamadım mekanikten sonra çok hızlı geldi sadece

Bu da mekanik hocam ama hangi klavyeden geçtiniz? Üst segment Linear Switch’lerde tuş çeyrek basımda bile tepkime verir, sebebi o. Çalışma aralığı düşük olduğu için çok hızlı tepkime veriyor.

Uygulama dışında çok iyi bir klavye cidden memnunum. Uygulama aslında çok iyi de işte dediğiniz gibi bug çok.

Hocam Rampage'in blue switch bir klavyesinden geçtim switch çok fark ettiriyor gerçekten blueada tık sesinden sonra tepki veriyor ya çok hızlı geliyor o yüzden

Hocam Rampage'in blue switch bir klavyesinden geçtim switch çok fark ettiriyor gerçekten blueada tık sesinden sonra tepki veriyor ya çok hızlı geliyor o yüzden
Mavi Switch’ten sonra inanılmaz fark ettiriyor hocam, ben de Mavi Switch Reddragon K530 Pro’dan geçmiştim.

Merhaba inceleme için teşekkürler, bir sorum olacak. Klavyede ses tekerleği olmadığı için klavyenin yazılımıyla F tuşlarına multimedya kontrolleri atamayı düşünüyorum. Yazılımla bu tarz atamalar yaptığımızda tam ekran oyunlarda (örn. LoL) çalışıyor mu? Fn kullanmadan F tuşlarına doğrudan bu yönde işlev sağlamak istiyorum.

Ben sağ üstteki ekstra Insert ve Delete kısmına ses kısma ve arttırma ekledim ve sorunsuz kullanıyorum hocam.

Hocam benim şu an 1-2 hafta oldu bu sorunlardan hiçbiri ile karşılaşmadım. Ama bende de driverda enter tusuna basınca bir daha mod değiştiremiyorsun. Bu arada kısayol olarak FN + / ile kolay yoldan mod değiştirebilirsiniz bilginize. Biraz geç yazdım biliyorsunuzdur muhtemelen.

Teşekkürler hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…