Elektronik MCHOSE G75 PRO Cabbage Tofu Switch V3 2.499,00 ₺

Merhaba, klavye arayışındaydım ve bu modellere rastladım. X75 ile arasındaki fiyat farkını karşılayabilecek bir eksisi bulunuyor mu ürünün? Daha öncesinden %100 klavye kullanan birisi rahatça alışabilir mi?

Daha önceden birçok kişiye aldırdığımız baba gelmiş, alacaklar kaçırmasın. Diğer renkleri de var. İnceleme için İnceleme: MCHOSE G75 Pro İnceleme
Rekabetçi oyunlarda diğer büyük şirketlerin klavyeleri kadar etkili bir ürün müdür hocam bu modeller. Yoksa sadece f/p olduğundan mı önermektesiniz, klavye türlerinden anlamadığım ve ihtiyacım olan modeli bulamadığımdan fikir sormaktayım.

Rekabetçi oyunlarda diğer büyük şirketlerin klavyeleri kadar etkili bir ürün müdür hocam bu modeller. Yoksa sadece F/P olduğundan mı önermektesiniz, klavye türlerinden anlamadığım ve ihtiyacım olan modeli bulamadığımdan fikir sormaktayım.

MCHOSE'de gayet büyük şirket, Klavye fiyatında en iyisi, ancak full rekabetçi istiyorsanız manyetik bakın.

MCHOSE'de gayet büyük şirket, Klavye fiyatında en iyisi, ancak full rekabetçi istiyorsanız manyetik bakın.
Çok fazla oynayan birisi değilim sürekli ancak oynadığım vakitte başından kalkmıyorum. Benim için uzun ömürlü olması, birkaç aya sıkıntı çektirmemesi yeterlidir. Kullandığınızdan bu yana bir sıkıntısını gördünüz mü acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı