İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

ben biraz no rgb seven tiplerdenim o yüzden sade gelebilir gözünüze. beyaz bir kulaklık ve siyah kulaklık standı da eklenirse setup tamamlanmış demektir. bir de masayı değiştirmeyi düşünüyorum ama odam çok dar olduğu için bu şekilde devam bir süre.

Bebeğim gibi duruyor Maşallah hangi switch bu?
latte switch hocam insanın yazdikca yazası geliyor efsane bir ses cidden

Dosya Ekleri

• IMG_20250411_082317.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 61
Valla bende aula f75’i satıp bunu sipariş verdim gelmesini bekliyorum sesi çok merak ediyorum nasıl hissiyatı var acaba bi an önce gelsin de bakalım hayırlı olsun

Valla bende aula f75’i satıp bunu sipariş verdim gelmesini bekliyorum sesi çok merak ediyorum nasıl hissiyatı var acaba bi an önce gelsin de bakalım hayırlı olsun
sagolun hocam size de hayirli olsun. aula75in de sesi güzel diye biliyorum ama bu bir tık daha iyidir tahminimce. ben dandik bir blue switch klavyeden bu klavyeye geçtiğim için çağ atlamış gibi hissettim, geceleri oyun oynayamıyordum çıkan ses yüzünden. siz aynı durumu yaşamayabilirsiniz

Blue’den geçtiyseniz size çok çok iyi gelmiştir bataryası ve görünüşü beni çok cezbetti 8000 mah batarya ve 1850’e gelen bi klavye mükemmel birşey

Blue’den geçtiyseniz size çok çok iyi gelmiştir bataryası ve görünüşü beni çok cezbetti 8000 mah batarya ve 1850’e gelen bi klavye mükemmel birşey
aynen öyle. tek sıkıntısı driver. onu da zamanla geliştireceklerini düşünüyorum. 600 liraya aldığım klavyenin daha iyi bir driverı vardı

mouse modeli nedir? ve tavsiye eder misiniz?

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın yeni görüyorum. Çok güzel bir klavye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…