İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

hocam 1000 dpi altı çok az olur dpi o kadar önemli değil zaten belirli bir sayıdan sonra çok gereksiz oluyor dpi olayı. gündelik kullanım ve oyun için alacaksanız dpia dikkat etmenize gerek yok tazeleme hızı ve sensörünü dikkate almanız yeterli olacaktır. Bu mouse paw3395 sensörünü kullanıyor gayet iyi bir sensör. 400 mah bataryası var zaten şarj için docka oturtmanız yeterli oluyor. Tasarım olarak da rgb fazla sevmediğim için tercih ettim zaten iyi mouseların geneli rgbsiz oluyor.

Tazeleme hızı ve sensör için minimum baz almam gereken değerler nedir?

Tazeleme hızı ve sensör için minimum baz almam gereken değerler nedir?
ideal tazeleme hızı 1k hz şuan ama 500 hz de işinizi görür mesela. Ama fazlası da zarar vermez yani. 1k ve üstünü tercih edebilirsiniz. Sensör için ise üstte arkadaşın paylaştığı konuya bakabilirsiniz.

Klavye şarj istediğinde ESC'nin rengi kırmızı olup yanıp sönüyor burada okeyiz bilgisayara bağlıyorum USB kablosu ile ESC sabit kırmızı ışık oluyor sorum şu yaklaşık 3 4 saattir bilgisayara bağlı bir şekilde duruyor klavye ESC tuşunda herhangi bir değişiklik olmadı kırmızı ışık tek renk. Şarj eden veya bilgisi olan var mı?

Hocam dediğiniz ayar tam olarak nedir anlayamadım düzeltemedim daha doğrusu
birde başka ayarlarda var sanırım klavyede onları nasıl kullanıyoruz yada hangileri ne işe yarıyor bilgi verebilir misiniz bilginiz var ise

İstediğiniz şey Türkçe klavyede mevcut diye hatirliyorum. Uygulama üzerinden key mapping i değiştirebilirsiniz.

Buradan key mapping i sürükle bırak şeklinde düzenleyebilirsiniz.

FN b kısayoluyla şarjı kontrol edebilirsiniz.

Hocam ürünün siyah modeli var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…