İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

Son düzenleme:
saolun hocam

Eki Görüntüle 2468593
Hocam gaming gen.tr de ürünün tanıtımında böyle klavyenin siyah halini buldum. Hiç stoğu yok anlamındamı söylediniz?
hocam sadece geçişli olan renkten var yani alan herkes aynısını almış stokta yok ayriyeten Türkiyede yoktur belki tam emin değilim cunku yaygın bir klavye degil

hocam sadece geçişli olan renkten var yani alan herkes aynısını almış stokta yok ayriyeten Türkiyede yoktur belki tam emin değilim cunku yaygın bir klavye degil
Tamam hocam teşşekür ederim.

saolun hocam

Eki Görüntüle 2468593
Hocam gaming gen.tr de ürünün tanıtımında böyle klavyenin siyah halini buldum. Hiç stoğu yok anlamındamı söylediniz?
Ürünün kendi sitesinde bu dahil çok renk seçeneği var ama gaming gene sadece bu renk gelmiş maalesef.
Ama çok tuttuğu için diğer stok yenilemelerinde Fun60 klavyeler de olduğu gibi diğer renk seçenekleri de gelebilir diye düşünüyorum. Tabi fiyatların aynı kalması zor gibi.

Hocam sizce alayım mı şimdi bekleyip siyah modelini mi alayım?

Hocam sizce alayım mı şimdi bekleyip siyah modelini mi alayım?
hocam siyah takintilisi degilseniz ve suanki renk hosunuza gidiyorsa direkt almanızı öneririm çünkü kampanyalar her an sonlanabilir veya klavyeye zam gelebilir stoklar bitebilir vs. vs. anlayacağınız elinizi çabuk tutmanızda fayda var ben alalı 1 hafta oldu o zaman bile işlemleri hızlı hızlı yaptım hemen alabilmek için. bu fiyata bedava diyebileceğim bir klavye zaten görünüşü de gayet güzel yine de size kalmış

Hocam beyaz renigini severim ama tüm setubum siyah bende görüntüyü bozar diye sordum.

o zaman biraz sıkıntı ama siyah beyaz yapabilirsiniz ben öyle yaptım mesela bir ekipman siyah bir ekipman beyaz

su şekilde

Dosya Ekleri

• IMG_20250411_082317.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 46
aynen öyle, stok rengi gerçekte çok daha güzel bu arada

Hocam beyaz renigini severim ama tüm setubum siyah bende görüntüyü bozar diye sordum.
Sizce çok kötümü durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…