İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

Hocam sizce alayım mı şimdi bekleyip siyah modelini mi alayım?
Hocam benim dediğim sadece varsayım, kendimce tahminde bulundum. Bence beklemek mantıklı değil, biliyorum renk uyumunu bozacak ama kampanya varken almak mantıklı olur. En kötü ilerde başka bir klavye kampanyası çıkarsa bu klavyeyi aldığın fiyata yada daha üstüne satıp ona geçersin.

Mantıklı hocam büyük ihtimal alıcam.

Elimde Aula F75 var çok kararsızım satıp bunu almalı mıyım diye. Çok güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık.

Elimde Aula F75 var çok kararsızım satıp bunu almalı mıyım diye. Çok güzel bir inceleme olmuş elinize sağlık.
hocam cok da gerek yok f75 de güzel klavye ama degisiklik olmasi acisindan zarar etmeyeceginiz sekilde hareket edebilirsiniz

Keyif meselesi ama f75 i satabilirsen bunu alman mantıklı olur, en azından garantili bir şey almış olursun hem de farklı bir ürün denemiş olursun.

Bende de f75 var ama satmaya üşendim.

Hocam cok da gerek yok F75 de güzel klavye ama degisiklik olmasi acisindan zarar etmeyeceginiz sekilde hareket edebilirsiniz

Üstünde ekstra keycaps var satsam 2.500₺ye yolu var bunu da kampanyayla 1550ye alip 950 cebe indirme gibi bir fırsatta var bilemedim.

Üstünde ekstra keycaps var satsam 2.500₺ye yolu var bunu da kampanyayla 1550ye alip 950 cebe indirme gibi bir fırsatta var bilemedim.
elinizi cabuk tutmaniz lazim diger arkadasa da dedigim gibi. suan 1550 degil de 1800 civarına geliyor + f75i satısa koyup satilmasini bekleyip kargoya verip para çekme talebinizin onaylanması vs. en az 1 hafta sürer o yüzden hızlı olmaniz lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…