İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

Hocam bu klavye blue switch bir klavyeye göre ne kadar sesli? Fazla sesli bir klavye istemiyorum o yüzden soruyorum. @egemebb
hocam ben latte switch olanı kullanıyorum bir önceki klavyem red switchti. önceki klavyeme göre çok sessiz gece sıkıntı yaşatmaz tok bir sesi var. blue switchten 4 5 kat daha sessiz

Ya gençler ben harbiden çok kararsız kaldım birkaç arkadaş matchanın sesine hissiyatına bayılmış sürekli yazasım geliyor demişler. Öte yandan tofu da KTT diye az daha kaliteli deniyor kalite çok önemli değil benim için ama acaba hangisinin yazış hissi daha güzeldir ikisini de alan biri olsa söyler ama yok işte sizce hangisini alayım hissiyat ön planda benim için ikisinin de sesleri güzel zaten. Tavsiye verin ona göre sipariş yapıştırıcam.

hocam tofu suan stokta yok diye biliyorum zaten latte olanin sesi cok iyi kalite acisindan sıkıntı yasamazsınız yani ikisini de alsanız hosunuza gidecektir sesi cok iyi

hocam tofu suan stokta yok diye biliyorum zaten latte olanin sesi cok iyi kalite acisindan sıkıntı yasamazsınız yani ikisini de alsanız hosunuza gidecektir sesi cok iyi
Tofu da stokta.

La daha bugün geldi ne ara bitirdiler sepete ekledim stokta kalmadı dedi

Yapıştırsam mı latteyi?

Tofu switchlisi gayet sessiz matcha denemedim. Ancak oda sessizdir diye tahmin ediyorum.

Merhaba ben 2 gündür MCHOSE G75 kullanıyorum hiçbir yerde cevabını bulamadım buraya bir sorayım dedim de, klavyeyi 2 gündür kullanıyorum ve kablolu bağlanıyorum, ESC tuşum kırmızı yanıyor sürekli neden?

Tofu switchlisi gayet sessiz matcha denemedim. Ancak oda sessizdir diye tahmin ediyorum.

Merhaba ben 2 gündür MCHOSE G75 kullanıyorum hiçbir yerde cevabını bulamadım buraya bir sorayım dedim de, klavyeyi 2 gündür kullanıyorum ve kablolu bağlanıyorum, ESC tuşum kırmızı yanıyor sürekli neden?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…