İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

Kırmızı yanması şarj olduğunu gösteriyormuş. Başlangıçta bende de öyleydi. Sonradan düzeldi. Hiç dongle ile kullanmadım. Tamamen kablolu kullanıyorum. Biraz daha takıl öyle düzelir herhalde.

Bende de düzelmişti dün geceye doğru kırmızı ışık sönmüştü ancak şu an yine taktım hala kırmızı yanıyor acaba bir bozukluk mu var diye merak ettim şu an.

Bende de düzelmişti dün geceye doğru kırmızı ışık sönmüştü ancak şu an yine taktım hala kırmızı yanıyor acaba bir bozukluk mu var diye merak ettim şu an.

Hayır yoktur, bende de kablolu full kırmızı. Telefon mantığı düşün, şarj 100 olsa da dolduğunu gösteriyor.

Bence hiç fark yok. Stok geldiği zaman bile imkanım varken almadım. Kalite farkı olsa MCHOSE kullanmaz. Bazı arkadaşlar çok beğenmiş lattenin hissini. O yüzden aldım geçtim.

ATK mercuryi merak eden var mı?

Son düzenleme:
Hayır yoktur, bende de kablolu full kırmızı. Telefon mantığı düşün, şarj 100 olsa da dolduğunu gösteriyor.

ATK mercuryi merak eden var mı?

Şu an bende tekrardan arka ışık rengine büründü ESC tuşu. Gece boyu kapalı durduğu için %10 %12 arası bir şarj kaybı yaşıyor bence taktıktan 20 dakika sonra ESC tuşu arka ışıkla aynı renge geliyor tekrardan.

Dostlar bugün sipariş vereceğim sizce G98 Pro mu G75 Pro mu? Fiyat önemsiz oyun ve yazılım için kullanacağım.

@Deiinzz @egemebb hocalarım bir yorum görmüştüm tam hatırlamıyorum. İlk geldiği zaman batarya sağlığı açısından. İlk geldiği zaman şarja takın mı denmişti takmayın mı denmişti tam hatırlamıyorum ne yapmak lazım kutudan çıkarınca?

Hocam her teknolojik bataryalı ürünü şarja takıp 1 2 saat bırakmak gerekiyor. Ben yapmamıştım mesela, şarj full gelmişti. 2 3 saat arasında da şarj doluyor.

Bende full kırmızıydı, değişmedi hiç.

Klavye yeni elime geçti gerçekten muhteşem bir klavye. Driver'ı inceleyip rehber niteliğin de ve öneriler ışığında bir paylaşım yapmayı düşünüyor musunuz hocam? @egemebb @Deiinzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…