İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

@Deiinzz hocam bugün yine sormuştum ama görmediniz herhalde gelince şarjı full ise takmayayım öyle değil mi? Full değilse de fullleyeyim mi yoksa tam dolmadan biraz şarj edip bırakayım mı?

Cevap verdim hocam, şarj full gelirse kullan ben öyle yaptım. Ya da şarjda kullan, kafana göre yani.

Gençler matcha latte elime ulaştı harbiden müthiş bir şey kendimi asilzade gibi hissettim bu klavyeyle yazarken. Alın aldırın 1850 TL'ye hem terapi hem üst düzey kalite. Klavyede hoşuma gitmeyen 2 şey var çok küçük pürüzler aslında ilki FN'e basılı tutunca ''A'' ve konsol tuşunun ışık yanıyor nedenini bilmediğim şekilde. İkincisi de mesela ışığı kıstınız başka moda geçince parlaklığı hafızasında tutmuyor tekrar en yükseğe geçiyor kısmanız gerekiyor. Tüm arkadaşlarda böyle mi bu iki olay?

Android modda olabilir mi hocam?

Android modda olabilir mi hocam?
Yok hocam A tuşu Windows modu anlamına geliyor aslında fonksiyon açısından.

İkincisi de mesela ışığı kıstınız başka moda geçince parlaklığı hafızasında tutmuyor tekrar en yükseğe geçiyor kısmanız gerekiyor. Tüm arkadaşlarda böyle mi bu iki olay?
Adamlar onu bile değişik yapmış. Meğerse her modda hangi seviye parlaklığı yaparsanız o seviye yalnızca o mod için oluyormuş. Yani mesela bir modda en düşüğe verdim parlaklığı sadece o mod için geçerli oluyor parlaklık. Diğer modlarda otomatik en yüksekten başlıyor yine ayarlamanız gerekiyor. Avantaj veya dezavantaj kesinlikle değil değişiklik olmuş güzel bence.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…