İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

Şu an satışta yok 2-3 bin lira civarına ne alabilirim Gaming Gen TR - Wraith İtopya falan fark etmez pek site nereden ne almalıyım? D&R da şu an 4 bin TL'ye Apex 5 var onu da düşünüyorum bir yandan.

Bu posttakiyle benzer mi bunlar daha iyi veya daha kötü diyebileceklerin hangisi gerçekten güzel bir şey alıp bayağı uzun kullanmak istiyorum o yüzden soruyorum teşekkürler iyi günler.

Bu posttakiyle benzer mi bunlar daha iyi veya daha kötü diyebileceklerin hangisi gerçekten güzel bir şey alıp bayağı uzun kullanmak istiyorum o yüzden soruyorum teşekkürler iyi günler.
Kalite anlamında çok yakın sayılırlar. Eksi olarak diyebileceğim mchoselar da 8000 mah varken akkoların bu modellerinde 3000 mah pil var ve akkolar biraz yavaş şarj oluyor diye biliyorum. Bunun harici herhangi bir eksisi yok konudaki klavyeye göre.

MCHOSE Z75s ilgimi çekti yakın mı bu posttakine? Bütçemi 3.5'a kadar genişletebilirim.

Switchin rengine çok takılmayın hocam. İkisi de linear zaten, hissiyatları birbirine yakın olur. Custom switch oldukları için renge bakmaya gerek yok, ikisinin de sesi güzel zaten. O yüzden hoşuna gideni alabilirsin.

Aldım çok teşekkürler iyi günler dilerim.

Aldım çoktan ama bunu yeni gördüm bu nasıl?
Arkadaşıma da almayı düşünüyoruz bu tarz klavyelerden. MCHOSE G98 Pro %98 RGB Kablosuz Hotswap Turuncu - Mavi Mekanik Gaming Klavye (MC-G98S-7)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…