İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

Uygulaması sürekli buglanıyor renk değiştirirken bir de bende arada tuşlar takılı kalıyor geç algılıyor sebebi ne bilen var mı?

Uygulaması sürekli buglanıyor renk değiştirirken bir de bende arada tuşlar takılı kalıyor geç algılıyor sebebi ne bilen var mı?

Uygulaması sorunlu web driver kullanın onda sorun yok. Takılı kalmasında switch sorun olabilir.

Takılı kalmasının nedeni ve geç algılaması muhtemelen 2.4G çakışması, kablolu kullanın.

Hocam dun gece gercekten oyun oynanmayacak hale geldi 15 dakikada bir Q takili kalıyor. Entera basiyorum 5sn sonra basiyor. Kablo ile bagladim duzeldi ama sorun su bu klavyeyi kablosuz kullanamayacaksam niye aldim ne yapmam gerekiyor bir de benim baska 2.4 ile calisan cihazim yok ne ile cakisiyor internet ile mi bu sorunu nasıl cozecegim iade mi etmeliyim ?

Hocam ben Ethernet ile kullanıyorum ama başka kablosuz cihazlarım da var onunla çakışabiliyor, kablolu kullanın gitsin. Alacağınız herhangi kablosuz ürün 5GHz olmadıkça bunu yapacak.

Hocam iyi forumlar klavye bugun elime ulasti klavyenin arkasındaki MCHOSE yazılı metal kasada open yazan bişey vardı onu sokerken beyaz leke kaldı onuda sökerken hafif cizdim birşey olurmu beni rahatsız etmiyor

Hocam iyi sosyaller klavye bugün elime ulasti klavyenin arkasındaki MCHOSE yazılı metal kasada open yazan bir şey vardı onu sokerken beyaz leke kaldı onu da sökerken hafif cizdim bir şey olur mu beni rahatsız etmiyor.

Aynısı oldu hocam Çince miydi gelen kullanım kılavuzu falan?

Aynısı oldu hocam Çince miydi gelen kullanım kılavuzu falan?

Evet Çince, Çin’den tedarik etmiş Gaming.gen direkt. Biliyorsunuz bilindik markalarda Vatan ve Mediamarkt gibi sitelerde satılınca arkasında türkçe yazılar ve kullanım kılavuzu olabiliyor ama bu klavyerde Türkçe basım herhangi bir etiket falan fa yok, Gaming.gen’in depoda yapıştırdıkları var sadece.
Birde ünlü markalar genelde Çin pazarına ve Avrupa pazarına farklı kutularla satarlar mesela Apple’ın Türkiye’de satılan iPhone’larında arka yırtma bantlarının Türkçe olması gibi belirli ülkelere odaklı üretim yapabiliyorlar Birleşmiş Arap Emirlikleri falan.

Hocam bu incelemede İngilizce gelmiş kılavuz falan bakarsınız. Herhalde nisan ayında farklı olaylar olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…