İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

@egemebb hocam kampanya bu sanırım ama markalara baktığımda Gaming gen göremedim, Gaming gen indirimi bitti mi?
Hayır, iki farklı kampanya var birisi bu, diğeri de gaming gende geçerli %10 kampanyası.
300 TL kampanyasının geçerli olduğu siteler kısmında gaming gen gözükmüyor ama geçerli. Zaten forumda kullanan çok kişi oldu ayrıyeten müşteri hizmetlerine de sordum, onlar da var dedi. İstersen kendin de sorabilirsin.

Biliyorum zaten sadece göremeyince bir sorayım dedim.

Hocam webdriverdan bahsetmişsiniz ancak bildigim kadarıyla G75 Pro'nun webdriver desteği yok. Bunun dışında bende RGB müzikle ilgili bir problem olmadı uygulamayı indirip gayet stabil şekilde kullandım. Onun dışında gayet güzel inceleme olmuş elinize sağlık. Yoğunluğumdan pek incelemeye vakit bulamadım. Yeni almış ve kullanan biri olarak düşüncem gayet pozitif.

Hocam webdriver var ama sadece Çince, biz dil değiştirmeyi bulamadık.

Hocam webdriver var ama sadece Çince, biz dil değiştirmeyi bulamadık.

Kendi sitesinde supported devices kısmında görememiştim ben. Ace 60 Pro'nun vardı ama bizimkinin yoktu. Varsa getirirler yakında ing bence.

Hocam uygulama üzerinden şarjına bakabiliyor muyuz baktım ama bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…