İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

Kablolu kullanırken ESC'deki ışık hep kalıyor mu? Yoksa şarjı tam gelmediği için şarj olup sönecek mi? Bilgisi olan var mı?

Hocam klavyenin şarj seviyesini göremiyorum. Kısayollarda FN+b basılı tutun yazıyor ama bastığımda ne ekranda,ne klavyede hiçbir şey olmuyor.

Hocam klavyenin şarj seviyesini göremiyorum. Kısayollarda FN+b basılı tutun yazıyor ama bastığımda ne ekranda, ne klavyede hiçbir şey olmuyor.

Kablolu bağlantıdaydım o yüzden gözükmüyormuş galiba.Tekrar dongle ile bağlanınca gördüm

Kablolu bağlantıda FN basınca A, 4 tuşları ; normalde de ESC sürekli yanık mı?

Hocam kabloluda zaten şarj oluyor o yüzden göremezsin. Kablosuza geçince görürsünüz.

Kablolu bağlantıda FN basınca A, 4 tuşları; normalde de ESC sürekli yanık mı?

Daha bakmadım hocam.

Hocam normalde ESC yanık değil, eğer yanıyorsa şarj edin ama kabloluyken A, 4 ve ESC yanıyor bende de.
Şarjına baktım 1den 0 a kadar yanıyor. Bu dolu demek değil mi ? Eğer öyleyse kabloluda haala kırmızı yanması tasarımı böyle olduğu için midir ?

@egemebb bunla ilgili bilgin var mı acaba

Şarjına baktım 1'den 0'a kadar yanıyor. Bu dolu demek değil mi? Eğer öyleyse kabloluda haala kırmızı yanması tasarımı böyle olduğu için midir?

Evet dolu. 100 demek 0'da olması. Kırmızı olunca şarj %100 olduğu anlamına geliyordu galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…