İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

hocam mouse hakkında düşünceleriniz nedir kalitelimi
Hocam bugün geldi pek deneyimleyemedim akşam detaylı bakacağım fakat bu fiyata gerçekten kalite kutusundan bile anlaşılıyor kaliteli olduğu hissiyatı da güzel akşam detaylı bakar yazarım

Sağ olun hocam hayırlı olsun

Teşekkür ederim hocam

Hocam ürünü denedim oldukça kaliteli hissiyatı var 2500'de versem değermiş derim bu ürüne uzun kullanım açısından bakacağız
çok saolun hocam mesajınız için bende yarın inceleyeceğim

Matcha latte switch aldım bugün elime ulaştı ve benim ilk mekanik klavyemdi acayip hoşuma gitti. Yazdıkça yazasım geliyor. Bu klavye blog açtırır. Malzeme hissiyatını da çok beğendim. Tofu beklemek ile Matcha Latte almak arasında ikilemde kalan arkadaşlara kesinlikle almalarını öneririm zira incelemede paylaşılan tofu sesi ile bu aynı ve hissiyatları konusunda da farkı olacağını düşünmüyorum.

arkadaslar klavye bugün elime ulastı bana kullanımda yardımcı olabilecek var mıdır, ingilizcem fazla iyi olmadığı icin pek cok seyi anlamıyorum merak ettiğim birkac sey var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…