İnceleme MCHOSE G75 Pro İnceleme

Herkese selamlar.
G75 Pro matcha latte ve Scyrox V6 ile aranıza katılım sağladım.
Klavye konusunda çok heyecanlıyım sesi, hissi ve malzeme kalitesi mükemmel.
Daha öncelerinde Razer Green ve brown switchler kullanmıştım bu bambaşka bir tecrübe olacak bana.
Basış hissi çok güzel tuşa bastığınızda hiçbir kademe de zorlanma tıkanma yok bastığınızda sonuna kadar aynı kuvvet ile inebiliyorsunuz tuşa.
Switch sesleri de rahatsızlık verecek düzeyde değil ve soft bir sesi var gibi bilemedim.

Tofu ve latte switch arasındaki farkı ben halen anlayamadım elinde 2 klavye de olan var ise seslerini karşılaştırmak isterim.

Önerileriniz var ise onları da öğrenmek isterim açıkçası.

Dosya Ekleri

• km.jpg
    207,7 KB · Görüntüleme: 94
Neyi merak ettiniz hocam, sorabilirsiniz.
hocam inst adresiniz varsa verebilir misiniz? ilk defa %100 klavyeden kucuk klavye kullanacagım o yüzden belli zaman araliklariyla merak ettiklerimi sormak istiyorum. Mahzuru yoksa.

hocam ses mükemmel değil mi yazdıkça yazasim geliyor ben de latte modelini aldım cidden kullandığım ve birkaç yıl içinde kullanacagım en iyi klavye bu olacak gibi duruyor. aşırı premium hissiyatı var

Son düzenleme:

Klavyeyi elime aldığımda zaten anladım sanırım pilin ağırlığı ama ciddi güzel bir hissi var.
Ama mouse öyle değil 40 gram bir şeye 3 kusur bin TL verdik mouse havada uçuyor

Beyler bu %10 indirim olayı tek hesap için 1 kere mi kullanılır? Bilgisi olan var mı

@egemebb hocam hayırlı akşamlar
Silme tuşunun solunda bulunan += - _ 0) 9( 8* olan tuşlarda Shift ile yaptığımda) bu işarete basıyorum 0 olan tuş = yapıyor
Ben * nasıl yapabilirim

Dosya Ekleri

• MVIMG_20250410_220424.jpg
    168,2 KB · Görüntüleme: 78
@egemebb hocam hayırlı akşamlar.
Silme tuşunun solunda bulunan += - _ 0) 9( 8* olan tuşlarda Shift ile yaptığımda) bu işarete basıyorum 0 olan tuş = yapıyor.
Ben * nasıl yapabilirim

İstediğiniz şey Türkçe klavyede mevcut diye hatirliyorum. Uygulama üzerinden key mapping i değiştirebilirsiniz.

Elinize sağlık bilgilendirici bir inceleme. Klavye kaç günde elinize ulaştı acaba?

Başka yapmam gereken ayar var mı bu klavyede hocam?

Dosya Ekleri

• IMG_20250410_214711.jpg
    122,5 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…